Bulvár: Superguru Bárta má i nosičku vody. Dělá úplně vše

11.03.2012 20:31

O soudu s předsedou poslanců Věcí veřejných Vítem Bártou toho bylo napsáno hodně. Deník Blesk shrnul, kdo z jeho poslušných má jakou funkci – a našel i bezejmennou nosičku vody.

Bulvár: Superguru Bárta má i nosičku vody. Dělá úplně vše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Soud s Vítem Bártou

Blesk si všiml toho, že všichni Bártovi spojenci měli u soudu stoprocentní docházku. „Docházka bývalého ředitele bezpečnostní divize Bártovy ABL, expolicisty Koska, byla vzorná, svého šéfa »hlídal« denně,“ napsal například o Pavlu Koskovi.

Bártovi něco upadlo a brunetka šla k zemi

Bártova právníka Oldřicha Chudobu deník zase nazývá ďáblovým advokátem. Ironizuje také výpověď Martina Vacka, který si měl od Bárty také půjčovat. „Poslušně podpořil verzi bosse Bárty o půjčkách. On sám si od něj prý půjčoval – na kočárky a oblečení pro děti,“ píše Blesk.

Nejvíce ale deník zaujala neznámá černovláska, kterou překřtil na nosičku vody. „Zhruba 25letá brunetka měla evidentně za úkol zajišťovat Bártovi příkladný servis. Nosila kafe, vodu, držela hromady spisů. Když Bártovi něco upadlo, šla okamžitě k zemi,“ popsal Blesk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…