Byl Stanislav Gross otráven?

26.03.2015 7:54

Bývalý předseda české vlády Stanislav Gross trpí nevyléčitelným onemocněním mozku a míchy a jeho stav se neustále zhoršuje. Server Neovlivni.cz, konkrétně redaktor Tomáš Syrovátka, nyní přišel s neuvěřitelnou informací, že expremiér nevěřil, že jeho onemocnění přišlo přirozenou cestou. Dokud mu to dovolily síly, zabýval se dle Syrovátky podezřením, že mohl být otráven.

Byl Stanislav Gross otráven?
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Ex-premiér Stanislav Gross

Redaktor Syrovátka odkazuje na informace dvou lidí, kterým se prý ministerský předseda z let 2004–2005 svěřil, jak dopadly výsledky analýzy vlasů, kterou si po zjištění nemoci nechal provést.

Když bylo Grossovi diagnostikováno fatální onemocnění nervového ústrojí, vedoucí k postupnému zániku nervových buněk, začal prý seriózně pátrat po jeho příčině. Lékaři nevěděli, proč se u bývalého předsedy ČSSD nemoc projevila, což podle expertů ale není nic neobvyklého. „Příčiny amyotrofické laterální sklerózy jsou neznámé,“ cituje server experta na neurologii.

Celý text ZDE

Analýza vlasů, kterou si Gross nechal provést, měla odhalit neobvykle vysoký obsah těžkých kovů. Ten by teoreticky mohl ukazovat i na záměrný vnější vliv, tedy na otravu. Ve světě existují hypotézy, že právě těžké kovy jako olovo, rtuť nebo hliník mohou poškozovat nervy a vést k jejich degeneraci.

Otrava těžkými kovy se navíc v organismu projevuje velmi pomalu, často i několik let. Stanislav Gross proto pracoval s hypotézou, že se jej někdo pokusil otrávit v době, kdy byl premiérem. Jak připomíná Syrovátka, tehdy Gross válčil například s lidmi kolem kmotra Františka Mrázka. „Standa říkal, že by to časově odpovídalo době kdy byl předsedou vlády,“ cituje jednoho z Grossových přátel.

Syrovátka připouští, že pro úmyslnou otravu Stanislava Grosse neexistují žádné důkazy. Těžké kovy se do těla mohou dostat i přirozenou cestou. „Někteří s lékařů, s nimiž deník Neovlivní.cz případ anonymně konzultoval, navíc vylučují, že by mohla Grossova nemoc s přítomností těžkých kovů souviset. Na druhou stranu – příčinu nemoci neznají,“ uzavírá tajemně Syrovátka.


 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…