Bývalý rebel z ODS Šnajdr půjde do dozorčí rady Čepra

20.12.2012 17:26

Bývalý „rebel“ v ODS Marek Šnajdr byl jmenován do dozorčí rady státní firmy Čepro. Podle informací serveru ČeskáPozice.cz se následně stane i předsedou rady a nahradí tak odcházejícího člena ODS Miroslava Beneše.

Bývalý rebel z ODS Šnajdr půjde do dozorčí rady Čepra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Šnajdr

Podle serveru je Marek Šnajdr už druhým bývalým rebelem v řadách ODS, který dostal „trafiku“. Že nahradí Miroslava Beneše v čele dozorčí rady Čepra, potvrdil i pro iDnes.cz Zdeněk Zajíček, náměstek ministra financí pro hospodaření s majetkem státu. "Dále to však nechci jakkoliv komentovat," dodal vzápětí.

Beneš prý musel odejít právě kvůli Šnajdrovi. Ve funkci končí na konci roku. Za tento krok má prý slíbený jiný lukrativní post ve státní správě, České Pozici však nic nespecifikoval.

Před Šnajdrem si podobně polepšil i další „rebel“ Ivan Fuksa. Ten nastoupil na post vrchního ředitele Českého aeroholdingu pro fúze a akvizice. Podle serveru se tak o oba postaral ministr financí Miroslav Kalousek, jeho resort totiž o obou společnostech rozhoduje.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…