ČT si sedla s Babišem. A teď řve „kavárna“. Pro tyto záběry

02.03.2022 20:00 | Ze sítí

Petros Michopulos je znepokojen vysíláním ČT24 a tím, v jakém prostředí se uskutečnil rozhovor s expremiérem Andrejem Babišem (ANO). „Ať se pak za rok nikdo nediví,“ napsal s odkazem na prezidentské volby. Babiš však zatím ještě nepotvrdil, zda kandidovat skutečně bude.

ČT si sedla s Babišem. A teď řve „kavárna“. Pro tyto záběry
Foto: Reprofoto: CNN Prima News
Popisek: Andrej Babiš (ANO) ve vysílání CNN Prima News

„A tohle je nějaká marketingová spolupráce na prezidentské kampani Babiše? Premiér i předsedové komor sedí ve studiu a řadový poslanec dostane prezidentské kulisy? Ještě mu k tomu mohli pustit fanfáry z Libuše a bylo by to dokonalé. Ať se pak za rok nikdo nediví,“ sdílí Michopulos snímek z vysílání ČT24.

Další z diskutérů pak požádal zástupce šéfredaktora zpravodajství Františka Lutonského o vysvětlení.

A tohle je nějaká marketingová spolupráce na prezidentské kampani Babiše? Premiér i předsedové komor sedí ve studiu a řadový poslanec dostane prezidentské kulisy? Ještě mu k tomu mohli pustit fanfáry z Libuše a bylo by to dokonalé. Ať se pak za rok nikdo nediví. pic.twitter.com/tltki9hMil

— Petros (Kecy&Politika podcast) (@petrrossan) March 2, 2022

„Co máme vysvětlit? Že jsme kromě tří nejvyšších ústavních činitelů natočili ve sněmovně i rozhovor s premiérem a předsedou nejsilnější partaje a s bývalým premiérem? Co na tom chcete vysvětlit?“ ptá se však Lutonský.

Co máme vysvětlit? Že jsme kromě tří nejvyšších ústavních činitelů natočili ve sněmovně i rozhovor s premiérem a předsedou nejsilnější partaje a bývalým premiérem? Co na tom chcete vysvětlit?

— František Lutonský (@FLutonsky) March 2, 2022

Anketa

Prožije český národ na území svého státu rok 2022 v míru?

52%
36%
12%
hlasovalo: 38559 lidí
„Chodí mi kvůli zastávání se ČT proti náckům z SPD desítky nenávistných zpráv a e-mailů každý týden. Tak bych, Františku, prosil, abyste neobhajoval neobhajitelné. Tohle je špatně a vy víte, že je to od něj trik, který provozuje dlouho. Jestli nemůže, tak v tom pořadu nebude. Jednoduché,“ dodal opět Michopulos a zdůraznil, že vizuální symboly jsou mnohem silnější než slova. „Vypadá jako prezident? Tak bude prezident,“ zmínil. Lutonský si pak jen posteskl, že by někdy ukázal e-mailovou schránku on.

Michopulos nebyl sám, komu se toto nelíbilo.

„Tohle je silná podprahovka a ať mi nikdo v ČT neříká, že to neví,“ poznamenává například další z uživatelů.
 
„Je to lumpárna ČT. Ten šmejd tam má stále výsadní postavení, přestože je už volbami uznaná zbytečná veš v českém kožichu,“ dodává další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…