Čaputová? „Budeme vás střílet, píše nám hoch od Sorose“. VIDEO o volbách na Slovensku

22.03.2019 8:34

Na Slovensku se mílovými kroky blíží druhé kolo prezidentských voleb. Právnička Zuzana Čaputová má podle většiny slovenských médií solidně našlápnuto k vítězství. A k tomu, aby se stala první prezidentkou na Slovensku a vlastně i první ženskou prezidentkou ve V4. Poslanec strany SMER-SD je však odhodlán udělat vše pro to, aby Čaputová nevyhrála. Natočil kvůli tomu další video, ve kterém představuje Čaputovou tak, jak ji vidí on sám.

Čaputová? „Budeme vás střílet, píše nám hoch od Sorose“. VIDEO o volbách na Slovensku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Luboš Blaha, poslanec Národní rady SR

Ve videu uveřejněném na sociální síti Facebook se slovenský poslanec ohradil proti tomu, že by spustil štvavou kampaň proti Zuzaně Čaputové, jak to prý píší liberální média. Poslanec podle svých vlastních slov jen poukazuje na to, že je Čaputová dlouhodobě financována americkými nevládními organizacemi. Podle Blahy dostává Čaputová peníze od lidí napojených na banku Goldman Sachs, až po amerického miliardáře maďarského původu George Sorose.

Anketa

Mělo by Česko usilovat o převoz pašeračky Terezy Hlůškové z Pákistánu do vězení u nás?

hlasovalo: 9767 lidí

Jenže poukazovat na tyto věci je prý asi neslušné. „Tak si tedy pojďme ukázat, co je to slušné Slovensko a co je to neslušné Slovensko,“ vyzval diváky Blaha. A spustil.

„Zaprvé, pokud se zeptáte na financování kampaně prezidentské kandidátky, tak prý útočíte na světové ženství, útočíte na všechny ženy. Ale pokud liberální děcka každý den napadají manželku prezidentského kandidáta, která ani není v politice, tak to je v pořádku. Útočí na ní surově, krutě, tak je to v pořádku,“ rozčiloval se slovenský zákonodárce. „Útočí na ní krutě, surově a nesmyslně, ale to je slušné Slovensko,“ pálil ostrými slovními náboji Blaha.

Naproti tomu Čaputová musí být připravena na to, že v politice bude čelit útokům. Ona na to však připravena není a najímá si ochranku před Blahovými útoky. Ale když někdo Blahovi napíše, že by ho rád odrovnal, je to v pořádku. I takhle prý vypadá slušné Slovensko.

Nakonec přidal dvě konkrétní citace od jednoho mládežníka. „Členy této skupiny máme poznamenané a budou mezi prvními, které budeme střílet. Ať žije EU, ať žije Zuzana. Ať zkape slovenská slušnost a samostatnost,“ citoval Blaha jednoho z příznivců Zuzany Čaputové. Dodal, že tento muž je členem Slovenské debatní asociace, kterou financuje Sorosova organizace a americké velvyslanectví.

„Nic nevíte, jste neúspěšní, tak za svoje smutné životy obviňujete Ameriku a Evropu. Žijete v dírách, oblíkáte se jako opice a jíte věci, které my bohatí dáváme prasatům. Tak se všichni raději zabijte, aby vaše děti nedělaly ostudu nám slušným a vzdělaným lidem,“ citoval ještě jedno vyjádření tohoto mladého muže. Neukázal ho však na kameru.

Z toho si odvodil, že podle zastánců slušného Slovenska je vlastně v pořádku útočit na ženy, jen to prý nesmí být Zuzana Čaputová. Z žen okolo šedesátky si asi můžete dělat tu nejtupější srandu. Totéž platí i o politicích SMERu. I ty lze prý nenávidět. Ale Zuzanu Čaputovou není možné nenávidět.

Takovýto svět se Blahovi ani trochu nelíbí. Takto podle jeho názoru vypadá svět Zuzany Čaputové a jejich následovníků a Blaha se tomuto pohledu na svět odmítá podřizovat.

Pro dokreslení dodal, co všechno Čaputová napsala, resp. nenapsala. Blaha tvrdí, že Čaputová získala titul na právnické fakultě bez toho, aniž by napsala diplomovou práci. Alespoň podle Blahy žádnou nenapsala. Místo toho podle Blahy napsala brožurky o 35 stranách plných slátanin, které financoval George Soros. „Když (Zuzaně Čaputové) strhnete pozlátko, najdete Sorose,“ poznamenal slovenský poslanec.

Došel k názoru, že život Zuzany Čaputové stojí na penězích amerických nevládních organizací, kterým by pravděpodobně sloužila, kdyby se slovy Blahy „nedej Bože“ stala slovenskou prezidentkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…