Černochová udeřila: Nedělejte z útoku na Kliniku Křišťálovou noc. O tom, co dělá ta partička z Kliniky jiným, se už pokrytecky nepíše!

07.02.2016 17:12

K útoku na žižkovské Autonomní sociální centrum Klinika se vyjádřila i poslankyně za ODS Jana Černochová, a to prostřednictvím svého profilu na sociální síti Facebook.

Černochová udeřila: Nedělejte z útoku na Kliniku Křišťálovou noc. O tom, co dělá ta partička z Kliniky jiným, se už pokrytecky nepíše!
Foto: Archiv J. Černochové
Popisek: Jana Černochová

„Odsuzujte stejně jako já násilí, ale ne pokrytecky a selektivně, prosím,“ napsala a pod svůj příspěvek přidala vyjádření Vladimíra Krulce, jednatele Restaurace Řízkárna. „Až se budete někteří dojímat nad chlapci a děvčaty, squattery z Kliniky, přečtěte si laskavě tohle a nedělejte z toho Křišťálovou noc a útok nácků proti migrantům, když, jak předpokládám, teprve začalo policejní vyšetřování,“ poukázala. 

Krulec se totiž v minulých dnech obrátil na poslance se žádostí o podporu v řešení častých ohlášení bombových útoků na jeho společnost Restaurace Řízkárna. „Z naší strany již situace není udržitelná a nutí nás řešit celou věc cestou vlastní iniciativy,“ píše Krulec a uvádí, že za minulý týden byl v restauraci 4x nahlášen nástražný výbušný systém. „Na základě opatření po anonymních oznámeních uložení bomby odjíždějí zahraniční turisté s přesvědčením, že ČR není bezpečná,“ podotkl. Podle jeho slov již více než rok bojuje s anarchistickými skupinami, Centrem Klinika, Solis Praha, MSS, které jim škodí a veřejně se hlásí k těmto aktivitám. „Přece není možné, aby levicové extremistické skupiny měly takovou moc, že jsou schopny likvidovat firmy na zakázku nebo jako součást jejich boje proti kapitalistickému systému,“ pozastavil se. 

„Ale o tom, co dělá partička z Kliniky jiným, se tady už pokrytecky nepíše, ani se za Řízkárnu nedemonstruje, nesbírají se peníze na náhradu škod,“ uvedla poslankyně. 

A zároveň také přiložila své vyjádření, které Krulcovi zaslala. „Považuji za hrubé pochybení policie, že není schopna ochránit majetek a zájmy člověka, který čelí takto nevídané vlně násilí a výtržností ze strany extremistů,“ napsala s tím, že v obraně vůči extremistům má její plnou podporu, a pokud bude souhlasit, bude interpelovat i ministra vnitra.  

Celý příspěvek Jany Černochové na Facebooku:

Odsuzujte stejně jako já násilí, ale ne pokrytecky a selektivně, prosím. Až se budete někteří dojímat nad chlapci a děvčaty, squattery z Kliniky, přečtěte si laskavě tohle a nedělejte z toho Křišťálovou noc a útok nácků proti migrantům, když, jak předpokládám, teprve začalo policejní vyšetřování! Tady už je jeden podnik tzv. Řízkárna více než rok terčem útoků, majitelům hoří auta, několikrát týdně se odehrává vyklizení celého komplexu, oznámení o jedech v jídle etc.....Za co? Propustili jednoho zaměstnance, kamaráda squatterů z Kliniky. Ale o tom, co dělá partička z Kliniky jiným se tady už pokrytecky nepíše, ani se za Řízkárnu nedemonstruje, nesbírají se peníze na náhradu škod. Může to být náhoda, nevím o tom víc, než sem dávám, ale v minulém týdnu se na poslance hromadně obrátil údajný zoufalý majitel Řízkárny, dávám to sem včetně mojí odpovědi s nabídkou na interpelaci na MV, zatím se zpátky neozval. Čtěte od konce.

Vážený pane Krulče,

události kolem Vašeho podniku a útoky, kterým čelíte, považuji jednoznačně za nezákonné projevy teroru a šikany, které nemají v demokratické společnosti co dělat. Považuji za hrubé pochybení policie, že není schopna ochránit majetek a zájmy člověka, který čelí takto nevídané vlně násilí a výtržností ze strany extrémistů. Jednoznačně platí, že ať je předmět původního sporu jakýkoliv a pravda na kterékoliv straně, nelze připustit, aby byly k řešení vzájemných konfliktů užity prostředky teroru. Od toho zde jsou soudy a i jiné rozhodčí orgány. V právním státě nelze brát "spravedlnost" do svých rukou takto podlým a neurvalým způsobem. V obraně vůči extrémistům máte mou podporu a pokud souhlasíte, jsem připravena interpelovat v této záležitosti ministra vnitra.

S pozdravem,

Mgr. Jana Černochová

 

3. 2. 2016 v 14:08, Vladimir Krulec <info@restaurace-rizkarna.cz>:

V Praze 2.2. 2016

Elektronickou poštou

Věc – Vyjádření – RESTAURACE ŘÍZKÁRNA – BOMBOVÉ ÚTOKY

Obracím se na vás žádostí o podporu v řešení častých ohlášení bombových 
útoků na naší společnost Restaurace Řízkárna s.r.o. Z naší strany již situace není udržitelná a nutí nás řešit celou věc cestou vlastní iniciativy.
Za minulý týden byl v naší restaurace ohlášen 4 x nástražný výbušný systém, tedy 4 x byl celý objekt, včetně hostelu a přilehlého sportoviště evakuován.
V průběhu ledna byl ohlášen na policii zhruba 7 x bombový útok, 2 x nahlášení jedu v jídle. V průběhu roku 2015 - 5 x zapálení našich služebních vozidel a stovky dalších škodních událostí.
Na základě opatření po anonymních oznámení uložení bomby, odjíždí zahraniční turisté s přesvědčením, že ČR není bezpečno.
Tenisový areál také často navštěvují zahraniční klienti a jejich reakce na uvedené zásahy jsou velmi negativní a tyto šíří po sociálních sítích.
Nemůžeme se divit, když např. minulý pátek museli turisté opustit ubytovací objekt a následující den v sobotu opět. Navíc sledují zásah policie a dalších složek. Skutečnost, že následně probíhá kontrola všech pokojů a zavazadel za účasti psa je jistě neuklidní.
Již 1,5 roku bojujeme a to doslova, s Anarchistickými skupinami – Centrum Klinika, Solis Praha, MSS, které nám škodí a veřejně se hlásí k těmto aktivitám. Opakovaně porušují zákony našeho státu, bez jejich potrestání. Následnými zásahy Policie, Hasičů, Záchranné služby tak účelově poškozují naší firmu i zatěžují uvedené složky cílenými výjezdy a zásahy.
S Policií ČR spolupracujeme, ale bohužel řešení nevidíme.
Přece není možné, aby levicové extremistické skupiny měli takovou moc, že jsou schopni likvidovat firmy na zakázku nebo jako součást jejich boje proti kapitalistickému systému.
Jak máme tento nerovný boj ustát s využíváním legálních prostředků..??

S pozdravem

Vladimír Krulec
Jednatel Restaurace Řízkárna s.r.o.
U Klikovky 10
150 00 Praha 5
Ič.29136211
<C6E2D486-70DC-4B75-9C4F-43FE806714EE.png>
<C6E2D486-70DC-4B75-9C4F-43FE806714EE.png>

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…