Chlapec, který obdivuje Miloše Zemana, natočil VIDEO na podporu svého prezidenta. Hezky se na to oblékl

24.10.2016 13:31

Podporu prezidentovi v současném dění vyjádřil jeho velký obdivovatel Pavel Kočiš. Ten svá slova hlavě státu adresoval prostřednictvím videonahrávky, která je umístěna na Kočišově facebookovém profilu.

Chlapec, který obdivuje Miloše Zemana, natočil VIDEO na podporu svého prezidenta. Hezky se na to oblékl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Kočiš ukazuje ještě nedokončené portréty prezidenta. Má jich kolem šedesátky

Nejprve ale Kočiš vyjádřil přání, aby Miloš Zeman opět kandidoval na post hlavy státu: „Pana prezidenta si nesmírně vážím. Jsem připraven, pokud se pan prezident rozhodne kandidovat na svůj druhý mandát, tak ho ve všech směrech podpořím,“ uvedl.

Co se týká posledních událostí, Kočiš uvedl, že prezidenta plně podporuje. „Kvůli neúctě ke státnímu svátku 28.října někteří rektoři opakovaně odmítli pozvání na Hrad. No tak je příští rok prostě nepozve. S tím naprosto souhlasím,“ uvedl.

Souhlasí s prezidentem také v tom, že Senát je pro naši zemi naprosto zbytečný. „Dokazuje to, že při nedávných volbách přišlo asi tak 15 % voličů,“ podotkl Kočiš.

Anketa

Uškodí současný rozruch kolem státních vyznamenání prezidentu Zemanovi?

7%
93%
hlasovalo: 12615 lidí

Co se týká hledání kandidátů na prezidentské volby v roce 2018, tak Kočišovi „přijde jako úplný nesmysl, že politici hledají vhodného kandidáta, aby porazili současného prezidenta Zemana“. Podle Kočiše Zemana nemůže v současné chvíli nikdo porazit. „S panem prezidentem nesouhlasím akorát s kouřením. Jinak se všemi názory jeho a pana Ovčáčka souhlasím,“ poznamenal.

Na prezidentovi obdivuje, že se „při ničem nekroutí, jako ostatní politici, řekne, co si myslí, když se jej někdo na něco zeptá“.

Kočiš se svěřil také s tím, že ve svém pokoji má více než pět tisíc obrázků s Milošem Zemanem. Pravidelně prý také Zemanovi posílá portréty, které osobně kreslí. Prezident vždy jeden podepíše a pošle zpět s věnováním. Prý má již takto podepsaných třináct portrétů. Celkem prý má prezident od Kočiše 270 obrázků. Zemanovi také pravidelně posílá adventní věnec.

Slíbil, že i letos v prosinci před Vánoci předá prezidentovi prostřednictvím jeho mluvčího Jiřího Ovčáčka další kresby a tři adventní věnce. „Aby si pan prezident mohl vybrat,“ podotkl.

Svěřil se i s tím, že prezidenta obdivuje i kvůli tomu, že čtvrtinu svého platu dává na „klokánky“. Sám proto na stejný účel přispívá pětistovkou měsíčně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…