Chovanec při víkendu ryje do Babiše: Měl by přestat kouřit tu řepku. A možná by mu prospělo, kdyby už se konečně oženil

30.04.2017 8:13

Ministr vnitra a statutární místopředseda ČSSD Milan Chovanec se zapojil do slovního souboje mezi premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD) a Andrejem Babišem (ANO). Velmi svérázně.

Chovanec při víkendu ryje do Babiše: Měl by přestat kouřit tu řepku. A možná by mu prospělo, kdyby už se konečně oženil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr vnitra Milan Chovanec

Mezi koaličními partnery ČSSD a ANO zuří otevřená politická válka. Výpad střídá výpad. Sobotka požaduje po Babišovi, aby důkladně vysvětlil svou aféru spojenou s korunovými dluhopisy a Babiš opakovaně premiérovi doporučuje, aby se staral spíše o OKD a jeho nechal konečně na pokoji. Znovu a znovu Babiš prohlašuje, že je obětí zlých tradičních stran, které si ho přejí zničit a tak spolu s některými novináři soustavně lžou.

Ministr vnitra Milan Chovanec to v jednu chvíli nevydržel a vrátil Babišovi úder. „Kolegovi Babišovi by prospělo, kdyby se už konečně oženil a přestal kouřit tu řepku,“ doporučil šéfovi hnutí ANO na sociální síti Twitter.  

Umělec aTeo, který se nebojí provokovat, doprovodil Chovancova slova všeříkající kresbou ministra Babiše, na níž je šéf státní kasy zpodobněn jako spokojený a vysmátý boháč se slunečními brýlemi, který si zapaluje dobře známou žlutou rostlinku řepky, která pokrývá velké zemědělské plochy v Česku.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…