Chudáčci! A do toho Hitler. Ovčáček se opřel do Milionu chvilek a vzal to šmahem i s novináři

21.06.2019 11:11

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana se zase jednou dostal do varu. Zmínil prezidenta USA Donalda Trumpa, Andreje Babiše (ANO), Miloše Zemana a liberální novináře, kteří zmíněné pány údajně nenávidí.

Chudáčci! A do toho Hitler. Ovčáček se opřel do Milionu chvilek a vzal to šmahem i s novináři
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Jiří Ovčáček, mluvčí prezidenta republiky

Češi, Moravané a Slezané si řekli, že si udělají z Jiřího Ovčáčka srandu. Zřejmě proto, aby mu ukázali, že on je jen nikým nevoleným státním úředníkem, který by se měl ve svých projevech držet zpátky, začali si na jeho twitterovém účtu povídat třeba o receptech na koláče, o kočkách, psech, dětech a fotbale. Ovčáčkův účet se tak v podstatě změnil v lifestylový blog.

Hradní mluvčí se však rozhodl přejít do protiútoku. Na jedné straně si pochvaloval, jak mu narůstají počty lidí, kteří jeho účet sledují, ale na straně druhé si neodpustil rýpnutí do médií. Liberálně levicoví aktivističtí novináři prohrávají všechny volby, vliv na veřejnost mají nulový. Nenávidí Trumpa, Zemana, Babiše nebo Orbána. A tak se chudáčci někde musí vybouřit. Jsem rád, že frustraci si léčí na mém twitteru. Rád poskytuji prostor trpícím!“ napsal mluvčí prezidenta, který tvrdí, že na sociálních sítích prezentuje často jen své názory, ale činí tak s jediným cílem – bránit Miloše Zemana.

Pod Ovčáčkovým příspěvkem se brzy objevila otázka, zda je lepší používat dvouvrstvý či trojvrstvý toaletní papír. Přibyly také fotky koťátek. Nechyběla ani úvaha o tom, zda je lepší užívat klasické brýle, nebo brýle se samozatmavovacími skly, jestli je lepší jíst kiwi se slupkou nebo bez a zda lidem chutná ovčí sýr.

Do rozvíjení lifestylového blogu se zapojil i sám Ovčáček. Místo debat o počasí, kočičkách a toaletním papíru si však vzpomněl na demonstrace různého druhu. Česko čeká jedna demonstrace na Letné a Ovčáček se vrátil hodně daleko do historie a zavzpomínal na manifestaci, na které byl zachycen i Adolf Hitler.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…