Číšníka, kterého si podali "sportovci z Holandska", propustili z nemocnice. Dva dny byl v umělém spánku

09.05.2018 18:59

Petatřicetiletý číšník Miroslav, kterého v centru Prahy napadla skupina mužů z Nizozemska a způsobila mu těžká zranění, opustil po téměř třech týdnech Všeobecnou fakultní nemocnici. Server iDNES.cz o tom informoval jeho zmocněnec Jiří Brych.

Číšníka, kterého si podali "sportovci z Holandska", propustili z nemocnice. Dva dny byl v umělém spánku
Foto: Repro Youtube
Popisek: Cizinci kopou do pražského číšníka

Kamarád napadeného, kterého propustili v úterý, Brych, mohl Miroslava jako jediný navštívit i na jednotce intenzivní péče. Serveru iDNES.cz také sdělil, že na příští týden připravují i setkání s novináři. „Je doma, má vycházky, nicméně zatím bez žádného brzkého výhledu na vrácení se k práci,“ dodal.

Původní zdroj ZDE.

Miroslav ležel celé dva dny v umělém spánku a postupně byl přiváděn k vědomí, sdělil Brych. Tři útočníci z Nizozemska dostali podmíněné tresty za výtržnictví a byli soudem vyhoštěni na pět let z Česka. Dva hlavní aktéry obviněné z těžkého ublížení na zdraví poslal Obvodní soud pro Prahu 1 do vazby. „Prioritou je brzké uzdravení,“ vzkázal prostřednictvím svého zmocněnce Miroslav, který se k výši trestů odmítl více vyjadřovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…