Co na to Petr Fiala? Už i známý magazín se pustil do Pavla Novotného. Temná slova o ODS

14.05.2020 10:51

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný je trnem v oku komentátora Oldřicha Tichého na serveru Reflex.cz. Podle jeho slov je nemorální, vulgární a prodejný pozér. "Z mé ODS udělal mrtvou partaj," uvedl.

Co na to Petr Fiala? Už i známý magazín se pustil do Pavla Novotného. Temná slova o ODS
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

Tichý ve svém komentáři uvádí, že se od roku 1990 zúčastnil všech voleb vyjma jedněch senátních, a vždy volil ODS. "Cítil jsem se být pravicový a konzervativní volič a ODS pro mne byla nejpřijatelnější variantou. A protože se cítím být pravicovým a konzervativním voličem i nadále, nebudu moci napříště dát ODS svůj hlas, pokud ji budou reprezentovat lidé, jako je Pavel Novotný," uvedl Tichý, kterého k napsání komentáře vedla skutečnost, že Novotný chce kandidovat do Sněmovny. "Důvodem je, že Novotný podle mne škodí jak české politice, tak nejvíce a zejména ODS, ke které mám jako potenciální volič přes 100+1 výhradu pořád ještě blízko," uvedl Tichý.

Anketa

Byl by šéf ODS Petr Fiala dobrým premiérem?

3%
97%
hlasovalo: 33538 lidí

Vadí mu zejména Novotného pozérství, způsob jeho vystupování a veřejně prezentovaná amorálnost a ochota prodat své svědomí, když někdo dobře zaplatí.

"Kritizovali jste Mirka Topolánka za to, že ve Sněmovně ukazoval na kolegy vztyčený prostředníček? Vysmívali jste se nevkusnému Zdeňkovi Škromachovi vystavujícímu své vypasené tělo rozvalené v bazénku? Zdálo se vám daleko za hranou, když Miloš Zeman v rozhlase prohlašoval 'kunda sem, kunda tam'? Znechucuje vás, že Andrej Babiš občas nesrozumitelně drmolí páté přes deváté tak, že mu není rozumět? Když to všechno smícháte dohromady, máte pořád jen slabý odvar toho, jak se s gustem prezentuje řeporyjský hrdina Novotný. Tlusťoch rozvalený na gauči v trenýrkách, přes které mu přetéká vypasený pupek. Holý zadek vystrčený na ulici. Urážky a vulgarismy, vychloubání se drogovými eskapádami. To vše nikoliv v soukromí, ale před kamerami, před fotografy, jako hlavní nástroj na upoutání pozornosti," poznamenal Tichý.

Závěrem pak Tichý uvedl, že ví, že politika je ve velké míře také divadlo. "V dospělé, kultivované, pravicové a konzervativní straně by však na úspěch nemělo stačit, že je někdo vidět. Taková strana by si neměla plést divadlo s šaškárnou a především by neměla popřít sama sebe. A právě to teď ODS svým tolerováním Novotného eskapád bohužel dělá. Jako momentálně nejviditelnější politik této partaje nevystupuje dospěle, kultivovaně, pravicově a už vůbec ne konzervativně. Jestli to straně Petra Fialy přinese hlasy voličů, nevím. O můj se tím ale zcela jistě připraví," uzavřel.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…