Co si Němci nechají ještě líbit? Další útok mládežníků. V přesile. Petr Robejšek varuje

12.11.2019 13:53

V Drážďanech se skupina dětí dopustila brutálního útoku vůči ospalému muži. Dovolil si je napomenout. Mentor dnes již neexistujících Realistů tvrdí, že se útoku dopustily afghánské děti, a ptá se, proč by to Němci měli u sebe doma trpět.

Co si Němci nechají ještě líbit? Další útok mládežníků. V přesile. Petr Robejšek varuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Velvyslanectví Německé spolkové republiky v Praze

V každém českém autobuse se najde kladívko, který mohou cestující rozbít okno, pokud dojde k opravní nehodě a z autobusu nebude možné dostat se ven klasicky dveřmi. V Drážďanech, nedaleko severních českých hranic, se však takového kladívka chopily dvanáctileté děti a přímo v autobuse zranily šestatřicetiletého muže poté, co se pokusil je umravnit. Informuje o tom server německého deníku Bild.

Anketa

Je pro vás Václav Havel hrdina?

8%
92%
hlasovalo: 44723 lidí

Server popsal počínání skupiny dětí jako brutální útok na šestatřicetiletého muže. Přitom podle mluvčího policie Marka Laske neudělal muž nic jiného, než že požádal děti, aby se ztišily. „Muž požádal skupinu, aby se ztišila. Dvanáctiletý chlapec ho poté kladívkem určeným pro stav nouze udeřil do hlavy,“ uvedl mluvčí.

Vzhledem k věku pachatelů se však dětem nic nestane, i když policie jejich případ prošetří.

Zakladatel dnes již neexistující strany Realisté Petr Robejšek na sociální síti Facebook konstatoval, že šlo o útok afghánských dětí, ačkoli Bild o národnosti dětí nic neřekl. A položil si otázku, proč by rodilí Němci měli strpět zločiny lidí, kteří v Německu žádají o azylovou ochranu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…