Debata skončila. Miroslava Němcová začala plivat na Babiše jak divá

11.01.2023 22:45 | Ze sítí

„Debata skončila. Sluší se poděkovat paní Nerudové a panu Pavlovi, že přišli. Jejich účast v debatě znamená, že si občanů váží a chápou odpovědnost vůči nim. Zbabělec AB lidmi okázale opovrhuje už v kampani. Jako prezident by z nich měl jenom rohožku,“ řekla senátorka Miroslava Němcová (ODS) poté, co skončila debata mezi Petrem Pavlem a Danuší Nerudovou na CNN Prima News. A ozvaly se i další hlasy.

Debata skončila. Miroslava Němcová začala plivat na Babiše jak divá
Foto: Repro ČT24
Popisek: Senátorka Miroslava Němcová v Událostech, komentářích

„V hlasovací anketě při diskusi prezidentských kandidátů na CNN Prima News naposledy jednoznačně vyhrál pan Jaroslav Bašta. Dnes se to povedlo panu Petru Pavlovi. Nezbývá, než sportovně poblahopřát oběma,“ poznamenal k výsledkům dnešní debaty na CNN Prima News exposlanec Miroslav Kalousek (TOP 09).

„Upřímně, kdybych měl chystat Andreje Babiše na zítřejší debatu, tak bych fakt nevěděl, co dělat. U PP i DN je vidět obrovský progres. 3 lidi plus moderátor, AB v menšině, to bude extrémně složitý. Osloví svoje, ale kde brát...“ poznamenal novinář Michal Půr.

„Škoda, že kandidáti v podstatě neumí říct, že mají nějakou chybu, že se něco nepovedlo, že nejsou vždycky 100%. Rehabilitace slabostí – pro všechny generace,“ nechala se slyšet v reakci na debatu moderátorka Linda Bartošová.

„Jedna důležitá zpráva z debaty na Primě: bez Babiše bude líp. Pavel i Nerudová jsou o deset koňských délek lepší než on. Na rozdíl od AB, oni dva mluví a má to velmi často hlavu a patu,“ zareagoval novinář Jaroslav Kmenta.

„Debata skončila. Sluší se poděkovat paní Nerudové a panu Pavlovi, že přišli. Jejich účast v debatě znamená, že si občanů váží a chápou odpovědnost vůči nim. Zbabělec AB lidmi okázale opovrhuje už v kampani. Jako prezident by z nich měl jenom rohožku,“ řekla senátorka Miroslava Němcová (ODS). 

„Snažím se pochopit dotaz či nějaký čas dotazy na roli Petra Koláře v podpoře Petra Pavla. Snažím se i pochopit racio dotazů ohledně potenc. střetu zájmů. A nejde mi to. Je to laciná a hloupá snaha a přitom stačí se podívat na profesionální kredit PK. Proč by někdo z byznysu nemohl podporovat prezidentského kandidáta a radit budoucímu prezidentu? Určitě to nebude mít ani za mák něco společného s tím současným hnojem a dříve okolím VK,“ uvedl někdejší europoslanec Pavel Telička.

„Oba byli dobří, Pavel asi mírně lepší. Btw, člověk se z té debaty mohl dozvědět mnohem víc věcí než z debaty na ČT. Ale příště škrtnout ty diváky ve studiu! Jaký bude dopad dnešní debaty? No, podle mě skoro nulový dopad v souboji Pavel versus Nerudová. Na druhou stranu oba ukázali, že asi budou potenciálně dobří prezidenti. Což je vcelku průser pro Babiše. Jo, v dnešní debatě fakt asi prohrál Babiš,“ sdělil profesionální volební sázkař Michal Sirový.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

babiš ty nuly z pětikolky sestřelí již v prvním kole, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusetarik123 , 12.01.2023 10:29:35

|  6 |  0

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…