Dement Jan Kraus! Drsný ohlas na včerejší pořad, kde moderátor naříkal, že kdo je pro EU, má to těžké

27.04.2017 6:55

Na pořad Show Jana Krause se zaměřil na svém facebookovém profilu šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl. A připojil se dokonce i známý bulvární novinář Pavel Novotný.

Dement Jan Kraus! Drsný ohlas na včerejší pořad, kde moderátor naříkal, že kdo je pro EU, má to těžké
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Plesl

„Já teď sleduju všechny ty volby ve světě, od amerických teď přes ty francouzské a čekají nás Německo a tak dále. A sledujte to taky, protože budeme mít supervolební rok. A všechny ty volby budeme dělat s hackery celého světa,“ řekl úvodem pořadu moderátor Jan Kraus. 

„Ti hackeři zasahovali už do amerických voleb, tedy hackeři, oni jsou to vesměs Rusové, kteří prostřednictvím hackerů se snaží ovlivnit ve všech těch zemích volby tak, jak to vyhovuje jim. A jim by vyhovovalo, kdyby se ta Unie trošku rozpadla, protože tím by ti, co odpadnou, připadli malinko k Rusku a taky by ta Unie ztratila vliv a sílu,“ dodal. 

Následně se zamyslel nad tím, koho by ti hackeři ovlivňovali u nás. „Ty strany, které jsou protievropské, ty ne. Okamura bude mít klid, socani jsou rusko-čínští, také klid. Kdo bude proevropský bude si muset dávat bacha. A to samé s prezidentem. Zeman je ruský, kdybychom chtěli českého, tak do toho také polezou. Proto mu dali to dětské porno, protože zkoušeli, jestli si toho všimne,“ dodal.

Jak míní, každý z těch kandidátů s tím musí počítat. Stejně jako my. „Oni vám pošlou zfalšovanou adresu jako mail, abyste jim odpověděli nebo reagovali. Nejbezpečnější by bylo se na rok odpojit od computerů, od sítě. Ale nejen od sítě elektronické, ale i od proudu. A zhasnout. A po roce rozsvítíme a uvidíme, co bude. Jestli něco bude,“ uzavřel. 

Po tomto krátkém úvodu se pak Kraus podíval ještě na sociální sítě, kde se například zaměřil na Twitter předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka, na Facebooku nalezl vtipný obrázek exprezidenta Václava Klause či další vtipné fotografie a slogany.

A zřejmě právě to dostalo šéfredaktora MF Dnes Jaroslava Plesla, jenž to okomentoval na svém facebookovém profilu. „Ten přežitej pořad Jana Krause by zasloužil přejmenovat. Co třeba Dement objevuje fejsbuk?“ napsal Plesl. A novinářský kolega Pavel Novotný napsal: „Asi tě miluju, Jardo.“ „Já tebe taky, Pavlíku,“ odvětil Plesl.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…