Díky americkému zásahu v Sýrii je svět zase normálnější, věří český bloger

11.04.2017 21:32

Bloger Lubomír Stejskal má za to, že díky americkému raketovému útoku v Sýrii je svět zase o něco normálnější. Vyjádřil se tak v komentáři, který se objevil na serveru Neviditelný pes.

Díky americkému zásahu v Sýrii je svět zase normálnější, věří český bloger
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

„Díky americkému zásahu v Sýrii (7. 4.) je svět zase o něco víc normální. Ze všeho nejhorší by bylo donekonečna diskutovat ve všech médiích světa o chemické hrůze v Chán Šajchúnu – a nedělat nic,“ napsal pan Stejskal.

Svět by se podle jeho názoru mohl inspirovat např. u Izraele, který neponechává bez odpovědi v podstatě žádný teroristický útok proti státu a jeho občanům. 45. prezident Donald Trump naštěstí ukázal, že bude jiný než jeho předchůdce Barack Obama, byť to současně znamenalo, že se Spojené státy budou dál angažovat ve světě. Sluší se připomenout, že Trump v předvolební kampani sliboval, že upozadí americkou roli světového četníka a bude se víc soustředit na situaci doma.  

Celý komentář naleznete zde.

Lidé, kteří tvrdí, že Trump svým rozkazem napomohl teroristům, šíří podle Stejskala demagogii.

„Vojenskou odvetou se Trump zastal těch nejbezbrannějších – těch, kdo v Sýrii zažili smrtící chemické peklo, a jejich pozůstalých. Byla to první velká mezinárodní zkouška nové US administrativy a Trump v ní obstál velice dobře. Dal režimu ‚demokraticky‘ zvoleného diktátora víc než jasně najevo, že podobná zvěrstva lídr svobodného světa tolerovat nebude,“ doplnil Stejskal.

Opatrnější by teď měl být jak Írán, tak komunistický režim v KLDR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…