Diplomat Kolář se vyjádřil: Zemanovi dochází síly. Už jen tak slabě pšouká. Sice to ještě dost smrdí, ale...

30.03.2018 16:31

Diplomat Petr Kolář vyjádřil na svém facebookovém profilu radost z vydání ruského hackera Jevgenije Nikulina do Spojených států.

Diplomat Kolář se vyjádřil: Zemanovi dochází síly. Už jen tak slabě pšouká. Sice to ještě dost smrdí, ale...
Foto: Reprofoto youtube.com
Popisek: Jevgenij Nikulin.

„Zase jedna dobrá zpráva. Hodně dobrá. Nikulin byl vydán do USA. Mimo jiné to znamená, že i nadále můžeme být Spojenými státy pokládáni za solidního spojence, jakkoli se již dlouhodobě především z Hradu snaží ze všech sil nás tlačit úplně jinam. V poslední době se ale snad ukazuje, že Miloši Zemanovi síly dochází. Že už jen tak slabě pšouká. Sice to ještě pořád dost smrdí, ale ty jeho čínsko-ruské plyny už nás neotráví,“ řekl velmi zostra Kolář.

„Zdá se, že vláda, i když v demisi, se nechce nechat Zemanem vydírat a historicky se definitivně znemožnit. Ministr Pelikán se zachoval správně, principiálně a odpovědně. Já, coby občan, který ANO nevolí, smekám a děkuju! I premiéru Babišovi. V zahraniční politice mi dělá poslední dobou radost. A Zemanovi ukázal prostředník. Což je dobře,“ uzavřel.

Celý příspěvek Petra Koláře:

Zase jedna dobrá zpráva. Hodně dobrá. Nikulin byl vydán do USA. Mimo jiné to znamená, že i nadále můžeme být Spojenými státy pokládáni za solidního spojence, jakkoli se již dlouhodobě především z Hradu snaží ze všech sil nás tlačit úplně jinam. V poslední době se ale snad ukazuje, že Miloši Zemanovi síly dochází. Že už jen tak slabě pšouká. Sice to ještě pořád dost smrdí, ale ty jeho čínsko-ruské plyny už nás neotráví. Zdá se, že vláda, i když v demisi, se nechce nechat Zemanem vydírat a historicky se definitivně znemožnit. Ministr Pelikán se zachoval správně, principiálně a odpovědně. Já, coby občan, který ANO nevolí, smekám a děkuju! I premiéru Babišovi. V zahraniční politice mi dělá poslední dobou radost. A Zemanovi ukázal prostředník. Což je dobře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…