Dobrých a poctivých lidí žije v Česku stále dost, raduje se Okamura

10.09.2012 11:58

Kandidát do Senátu Tomio Okamura dospěl k přesvědčení, že v Česku stále žijí poctiví lidé, a to i navzdory tomu, že z médií zpravidla slýcháme o těch nepoctivých. Známý podnikatel totiž na jedné benzínce ztratil pět set korun, a byl velmi příjemně překvapen, když mu bankovka přišla na jeho adresu poštou. Dalo mu to prý novou chuť do práce.

Dobrých a poctivých lidí žije v Česku stále dost, raduje se Okamura
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Volební vůz Tomia Okamury

Známý podnikatel Tomio Okamura, který letos na Zlínsku kandiduje do horní parlamentní komory, zažil na vlastní kůži velmi zvláštní věc. Tratil 500 korun. N benzínové pumpě ztratil 500 korun, ale zaměstnankyně pumpy je později našla a zaslala mu je poštou. Kandidát na senátora je tímto jednáním tak mile zaskočen, že tuto příhodu uveřejnil na sociální síti Facebook. Svědčí to prý o tom, že dobrých lidí žije v Česku stále dost, což Okamurovi vlévá do žil.

Známá tvář

"Stala se mi neuvěřitelná událost. Dnes mi přišel dopis od zaměstnankyně benzinové pumpy Unicorn, Kozlov, Velký Beranov na dálnici D1 směr z Prahy do Brna paní Jany Čutkové a v něm byla vložená 500 Kč bankovka a napsáno, že mi na této pumpě v pátek 31.8. vypadla tato bankovka při platbě do regálu. A omlouvají se mi, že mě už nestačili upozornit, jelikož jsem odjel. A že jsou rádi, že mi bankovku můžou poštou vrátit. To je skutečně neuvěřitelná poctivost, jsem nadšený a tato událost mi hned vlila do žil elánu. Je vidět, že je mezi námi pořád tolik slušných lidí!" raduje se Okamura.

Podnikatel paní Čutkové ještě jednou děkuje a vyzývá čtenáře, aby si na ni vzpomněli vždy, když pojedou okolo. Nabízí se však otázka, zda by se podobného příjemného překvapení dočkal i někdo, do není tak známý, jako tento podnikatel. Obchodník by přece jen těžko zjišťoval totožnost někoho, koho nezná z médií.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …