Doktor Macek v souvislosti s olomouckou kauzou zavzpomínal na časy, kdy jeho žena...

16.10.2015 12:01

Aktuální olomoucké korupční kauzy, ale i potvrzení přelomového verdiktu Vrchním soudem nebo plánového zmizení nahotinek ze stránek slavného časopisu si v dnešních glosách všímá bývalý čelný politik ODS Miroslav Macek.

Doktor Macek v souvislosti s olomouckou kauzou zavzpomínal na časy, kdy jeho žena...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Nejprve zavzpomínal na dobu, kdy jeho žena psala na VŠE diplomovou práci o PPP projektech a vybrala si k tomu Aquacentrum Olomouc. „Už jen její snaha vyrazit z tamních úředníků jakékoliv dokumenty by vydala za román. Avšak i ty, které nakonec získala a zpracovala, si vysloužily její povzdech: ‚Tak za tohle bych je pozavírala všechny!‘“ svěřil se bývalý politik ODS s dovětkem, že jeho manželka si při svém mládí neuvědomila, „že smlouvy dělají vždy vyčuraní právníci a dokázat jakýkoliv nekalý úmysl, je práce přímo herkulovská“.

  • Celý text je ZDE

Povšiml si také zprávy, podle které Vrchní soud potvrdil přelomový verdikt. Podle něj mají ParlamentníListy.cz zaplatit odškodné za rasistické diskuze pod články. „Soumrak svobody slova na internetu v přímém přenosu, dodávám… a bude hůř!“ podotkl k tomu poněkud pesimisticky.

Zaujal jej také text, který mu napsala jedna z jeho čtenářek. Ta mimo jiné píše: „Sociální dávky jsou moje daně a já chci, aby moje daně sloužily k rozvoji země, kterou vybudovali mí předkové, nikoliv pro dotování těch, kterým se nelíbí u nich doma.“

Evidentně s nelibostí nese Miroslav Macek to, že proslulý časopis Playboy skončil s fotografiemi nahých děvčat. Ta bude od jara ukazovat pouze zahalená. „Po párcích bez masa a čokolády bez kakaa přichází tedy Playboy bez nahoty. Proč ty věci ovšem pak kupovat?“ inspiroval jej tento nepříjemný fakt k položení si této řečnické otázky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…