Doktoru Mackovi došel humor nad slovy německého prezidenta: Problém Evropy nejsou elity, ale občané

16.08.2016 22:32

Doktor Miroslav Macek sepsal další údernou glosu. Zmínil v ní školství, „cikány a bílé cikány“, ale i ruského prezidenta Vladimira Putina a jeho možnou „agentku“, kterou by údajně mohla být premiérka Británie Theresa Mayová. Došlo i na uprchlíky.

Doktoru Mackovi došel humor nad slovy německého prezidenta: Problém Evropy nejsou elity, ale občané
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Po prázdninách vznikne přes 40 nových soukromých škol zřizovaných převážně rodiči. Na Radiožurnálu jsem vyslechl spoustu důvodů, proč vznikají: snaha o alternativní vyučování, menší počet žáků ve třídě, velká vzdálenost nejbližší školy atd. Základní důvod samozřejmě nezazněl, ale po zahájení vyučování v těchto školách pro něj budeme mít dokonalý důkaz: vsaďte se, že ani v jedné z nich nebude mezi žáky jeden jediný cikán či ‚bílý cikán‘,“ napsal Macek.

Následně ho trochu překvapila možnost, že se premiérkou Velké Británie možná stala agentka ruského prezidenta Vladimira Putina Theresa Mayová. Jak na tuto možnost autor přišel? Na základě zprávy ČTK, v níž se lze dočíst, že ruský prezident Putin a nová britská premiérka Mayová vyjádřili nespokojenost s úrovní současných vztahů mezi Ruskem a Velkou Británií a jsou připraveni především ekonomické vztahy vylepšovat.  

Celý text naleznete zde.

Stranou pozornosti Miroslava Macka však nezůstaly ani zisky největšího výrobce biopaliv v Česku, firmy Preol. Ta podle informací serveru Týden.cz v roce 2015 vydělala 226 milionů korun, jenže na daních odvedla jen 382 tisíc, tedy přibližně tisíckrát méně. Sluší se dodat, že firma patří ministru financí Andreji Babišovi (ANO), který tedy i takto platí v Česku daně.

Nakonec došlo i na německého prezidenta Joachima Gaucka a na uprchlickou krizi. „Elity nejsou žádným problémem, momentálně jsou problémem občané,“ měl prohlásit německý prezident v rozhovoru pro televizi ARD. „Arogantní zpupnost jako by neměla hranic!“ doplňuje Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…