Dominik Hašek kádruje učitele. Musí být politicky uvědomělí

05.10.2021 10:45 | Ze sítí

Ve svém tažení proti Andreji Babišovi staršímu se do hledáčku bývalého brankáře Dominika Haška dostali učitelé volící ANO. Podle něho k nim děti nemohou mít respekt a nechce, aby jej měly. A dle Haška dokonce ani není v pořádku, když učitel dětem řekne, že volit nepůjde. Kdo volí ANO se prý zpronevěřil pedagogickým principům. A Hašek nebyl sám, kdo bědoval.

Dominik Hašek kádruje učitele. Musí být politicky uvědomělí
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Dominik Hašek - Show Jana Krause 1. 6. 2016

Anketa

Hrozí ,,orbanizace Česka"?

8%
18%
hlasovalo: 19974 lidí

Dominika Haška šokovala zpráva, že mezi voliče ANO budou patřit i učitelé. „Budou volit StBáka a člověka, co křivě přísahal na své děti,“ stýská si bývalý hokejový brankář. „Nedokážu si představit, jak se tito učitelé cítí, když předstoupí před 30 dětí! Navíc kromě učiva jim říkají i jak se mají chovat. Ty děti k nim nemohou mít respekt. A popravdě nechci, aby k nim měly jakýkoli respekt. Není správné mít respekt k jakémukoli člověkovi, který toto (stbáctví, křivopřísežnictví navíc na své vlastní děti) podporuje. To platí i ve vztahu žák–učitel,“ snil o politicky angažovaných dětech Hašek.

Pod jeho komentářem k učitelům se seběhla celá řada zkušeností s učiteli a politikou. „Minulý týden učitel před dětmi prohlásil, že volit nebude, protože ho to nezajímá. Ne, nemá jejich respekt,“ odhalil Petr Krištůfek a Hašek mínil, že každý učitel by měl jít volit. „A toto dětem říkat, takhle se chovat, je alibismus a velmi špatný příklad pro ostatní a samozřejmě včetně dětí…“ doplnil.

„Jako učitelka vás mohu ubezpečit, že to mezi učiteli rozhodně není většinový postoj. Právě naopak. O kašpárkovi z Hradu ani nemluvě. Sborovna žije politickými rozbory předvolebního dění,“ ubezpečovala Haška nejmenovaná paní a bývalý brankář řekl: „Ten můj twít je samozřejmě pouze o těch, kteří svým postojem se zpronevěřili základním pedagogickým principům.“

Obdobně na tom byl učitel a spisovatel Dalibor Vácha: „Já jsem učitel, a to ušatý estébácký torpédo volit vážně nebudu... ani omylem, a z kolegů z naší školy se mi zatím nikdo nepřiznal, ba spíše naopak – věřím jim, že budou volit SPOLU nebo Piráty či STAN, jak říkají.“

Kateřina Jandová dokonce mínila, že učitelé volící ANO dělají jizvy dětem na uši. „Tak pokud jsou děti doma a jinde vedeni jasně s tím, že takto se chovat je špatně, tak věřím, že to na jejich budoucnost zásadní vliv mít nebude…“ nebyl takový pesimista Hašek. „A zkuste mrknout, kolik učitelů je na kandidátkách SPD a Volného bloku. Je to fakt děs, kdo všechno má vliv na naše děti,“ přidala se Helena Grundmanová.

„Máme takové učitele v rodině, oni to berou tak, že se nyní mají dobře, slušný plat, v létě skoro nejsou doma (jezdí po světě). A všechno dávají jako zásluhu Babiše, je to marný boj,“ mínil Luboš Pindur.

„Třídní mé dcery na gymnáziu byl voličem Andreje Babiše a ANO. Bylo mi z toho zle, naštěstí dcera měla i rodinný zdroj informací. Hodnotil jsem to tehdy jako reakci na fakt, jak se NAPROSTO VŠECHNY vlády za bolševika i po něm chovaly k učitelskému stavu ODPORNĚ...“ přidal se lékař Pavel Poštulka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…