Donald Trump opět pálí ze svého Twitteru. Tentokrát namířil na Arnolda Schwarzeneggera

05.03.2017 12:43

Před zraky Američanů se odehrává souboj dvou těžkých vah. Na videu se do sebe pustili Arnold Schwarzenegger a prezident Donald Trump.

Donald Trump opět pálí ze svého Twitteru. Tentokrát namířil na Arnolda Schwarzeneggera
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Donald Trump

Slavný americký herec rakouského původu Arnold Schwarzenegger, známý např. z filmové série Terminátor, se pustil do křížku se 45. prezidentem USA Donaldem Trumpem. Schwarzenegger opustil moderátorský post v show The New Celebrity Apprentice. Před ním ve stejném křesle seděl jako moderátor Donald Trump a Schwarzenegger má za to, že právě spojitost s Trumpem pořad poškodila. Proto mu teď klesá sledovanost.

Svůj odchod z reality show The New Celebrity Apprentice zdůvodnil v prohlášení pro americkou CNN. Konstatoval, že bude s televizí NBC a jejím týmem rád spolupracovat na jakékoli podobné show, která však za sebou nepotáhne břímě Donalda Trumpa.

Celou zprávu v angličtině naleznete zde.

Faktem je, že reality show už nějakou dobu klesá sledovanost, čehož si všiml i Donald Trump. Na nedávném  setkání se svými příznivci přítomné v žertu požádal, „aby se za Arnolda pomodlili“. Bývalý guvernér Kalifornie však neváhal a vrátil prezidentovi úder.

„Ahoj Donalde. Mám nápad. Co kdybychom si prohodili zaměstnání? Ty půjdeš do televize, když tomu tak rozumíš, a já převezmu tvoji práci. Lidé zase budou moct klidně spát,“ poznamenal  Schwarzenegger s úsměvem.

Americký prezident si však toto nařčení nenechal líbit a okamžitě přešel do protiútoku. Kde jinde než na sociální síti Twitter, když napsal, „Schwarzenegger neodchází ze show dobrovolně. Byl vyhozen pro své špatné výsledky, ne kvůli mně. Je to smutný konec velké show“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…