Drábek: Pomůžu v kampani své TOP 09. A pak...

21.08.2013 7:38

Poslanci nyní řeší, zda budou dále kandidovat ve volbách, nebo naopak z politiky odejdou. Ti, co předpokládají druhou možnost se podle Novinek.cz vůbec neobávají, že by nenašli práci. Řada z nich se vrací do své původní profese.

Drábek: Pomůžu v kampani své TOP 09. A pak...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Jaromír Drábek

Šéfka poslaneckého klubu Věcí veřejných Kateřina Klasnová údajně sní o vlastní kavárně s galerií. Novinky.cz připomínají, že finanční starosti nemá, protože v Praze pronajímá dva byty a její manžel Vít Bárta má dostatek finančních prostředků, aby ji uživil. Klasnová také dodala, že teď pomáhá straně při kampani do předčasných voleb a také chce opět kandidovat za rok do zastupitelstva Prahy 1 a do pražského magistrátu.

„Člověk, který byl tři roky poslancem a mezitím ministrem, by měl mít na to, aby vydržel dva měsíce, aniž by měl výdělečnou činnost,“ řekl pro Novinky.cz místopředseda TOP 09 a bývalý ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek. Ten prý počítá s tím, že bude do voleb pomáhat straně v kampani a pak teprve si najde místo v byznysu, ve kterém pracoval dvacet let, tedy v energetice.

Návrat k původní profesi nebo důchod

Server zjistil, že někteří poslanci, kteří už nebudou kandidovat a blíží se důchodovému věku, se chystají na penzi.

Poslanec za TOP 09 a Starosty Aleš Roztočil se bude naplno věnovat jihlavské nemocnici. Novinky cz pátraly, proč Roztočil odchází z politiky. Zjistil prý, že toho moc neprosadí. Chvíli koketoval s hnutím Tomia Okamury, ale rozešli se.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…