Drsné video ze Slovenska: „Robert Fico stojí v čele mafie!“ Padlo i jméno Jána Kuciaka

02.08.2019 8:26

Na Slovensku to vře. Lídr opozičního hnutí Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti Igor Matovič tvrdí, že existují důkazy o tom, jak mafie ovládá Slovensko. Vychází prý z informací o komunikaci mezi kontroverzními podnikateli Marianem Kočnerem a Norbertem Bödörem. Šlo také o vraždu slovenského novináře Jána Kuciaka.

Drsné video ze Slovenska: „Robert Fico stojí v čele mafie!“ Padlo i jméno Jána Kuciaka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Slovensko

Anketa

Čeští senioři prý podléhají tzv. ,,dezinformacím". Je to bezpečnostní hrozba?

8%
92%
hlasovalo: 18542 lidí
Ve slovenských médiích se objevily zprávy, že podnikatel Marian Kočner sháněl informace z vyšetřování vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky. Kočner s Bödörem údajně společně konali v prospěch největší slovenské vládní strany Směr - SD Roberta Fica a prý se snažili zdiskreditovat bývalého slovenského prezidenta Andreje Kisku, Matoviče a další politiky.

Robert Fico umožnil člověku (Bödörovi), který mu zabezpečoval diskreditaci opozičních lídrů, který pro Kočnera zabezpečoval věci na soudu, tak Robert Fico tomuto člověku umožnil zprivatizovat policii,“ vypálil před novináři Matovič s tím, že takovéto chování nemá ve světě obdoby. Politik, který vyhrál volby, podle Matoviče dovolil mafii zprivatizovat policii. Tuto větu opakoval Matovič několikrát. „Mafie ovládá stát. V čele této mafie už dvanáctým rokem stojí Robert Fico,“ nešetřil ostrými slovními náboji.

Lidé se podle Matoviče musí semknout a říct, že spravedlnost musí být dostupná všem stejně. Aby to platilo, Slováci si musí vzít svůj stát zpět. Musí si ho vzít zpět za sedm měsíců v příštích parlamentních volbách. Pokud chceme očistit stát, musí každý z nás věnovat deset až patnáct minut státu, neřešit si jen své záležitosti, přijít volit a vyčistit chlév,“ zdůraznil Matovič.  

Lídr jedné z opozičních stran ještě dodal, že Fico umožnil  Bödörovi zbohatnout skrze státní zakázky. „Kdybych byl Robert Fico, tak dnes překročím státní hranice a nikdy víc se na Slovensko nevrátím,“ uzavřel Matovič.

Bývalý slovenský ministr vnitra Robert Kaliňák spojení Směru s Marianem Kočnerem důrazně odmítl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…