Drsný Petr Fiala. Seznam ukazuje, jak rozbil image nudného profesora

10.04.2022 6:32 | On-line

Server Seznam Zprávy přinesly fotografie, které ukazují, jak se současný premiér a předseda ODS Petr Fiala zbavuje pověsti nudného profesora. Ze saka a kravaty se převlékl až do neprůstřelné vesty.

Drsný Petr Fiala. Seznam ukazuje, jak rozbil image nudného profesora
Foto: Screen: ceskenoviny.cz
Popisek: Petr Fiala na volebním kongresu ODS.

Jako první server přináší snímek, na němž byl politolog Petr Fiala zvolen rektorem Masarykovy univerzity v Brně. Stalo se tak 26. dubna 2004. Fiala stojí v tmavě šedém obleku u pultíku, má kravatu. O dva roky později je zachycen na snímku, kde ostříhaný, opět v obleku a s kravatou, hovoří s britským novinářem Christopherem Hookerem.

Seriózní Fiala je i na snímku z roku 2009, kdy v taláru hovoří v aule Právnické fakulty Masarykovy univerzity. Novým předsedou ODS byl Fiala zvolen v roce 2014, tehdy stále ještě bez brýlí, ale stále v saku a kravatě. 

Poprvé se s brýlemi Fiala objevil 3. února 2016. Nejprve hranaté, které následně vyměnil za kulaté. 

A 25. září 2021 se pak také objevuje fotografie Petra Fialy bez kravaty, a to když jako lídr koaliční kandidátky pro Jihomoravský kraj přišel na předvolební mítink ANO v Brně, kde lákala voliče Alena Schillerová (ANO).

Právě v kampani koalice SPOLU před loňskými sněmovními volbami pak Fiala začal ukazovat i emoce. A také třeba červený svetr. Z letošního roku pak poutá fotografie, na níž je Fiala v neprůstřelné vestě – ve chvíli, kdy se vrací z Kyjeva ze setkání s prezidentem Ukrajiny Volodymyrem Zelenským.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Samá duha, ale jde vám o kšefty. „Klondike v neziskovkách“. Peklo ve slovenském parlamentu, opozice řvala sprosťárny

6:04 Samá duha, ale jde vám o kšefty. „Klondike v neziskovkách“. Peklo ve slovenském parlamentu, opozice řvala sprosťárny

Slovenský parlament zažil v pátek během jednání o odvolání tamní ministryně kultury Martiny Šimkovič…