Emma Smetana: Vydělávám šestimístné sumy. Neznám rasisty a odpůrce gayů

12.12.2021 18:07

Emma Smetana v podcastu časopisu Forbes prozradila, proč teď nechává odpočívat svou novinářskou práci. Cítí prý méně stresu, má lepší náladu a teď se měsíčně pohybuje v šestimístných částkách svého příjmu. I díky Instagramu. Česko se jí zdá teď pestřejší, než bylo třeba před deseti lety.

Emma Smetana: Vydělávám šestimístné sumy. Neznám rasisty a odpůrce gayů
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: Emma Smetana

Muzikantka, novinářka, moderátorka zpráv a vystudovaná politoložka Emma Smetana v podcastu prozradila, že momentálně se cítí nejsvobodněji právě v muzice, a pokud si chce zachovat pozitivní náladu, což považuje za svůj důležitý rodičovský úkol, drží si teď určitý odstup od novinařiny.

Anketa

Dělá stát dost pro snížení cen energií?

1%
94%
hlasovalo: 19708 lidí

Novinařina odpočívá. Nálada je razantně lepší, moje úzkosti jsou menší,“ prozradila v rozhovoru Smetana.

Popsala také, co ji teď živí. Živí jí již zmíněná muzika a její propagace na Instagramu. „Dá se tím živit, pohybuju se měsíčně v šestimístných částkách,“ uvedla.

V Česku se podle ní žije čím dál tím líp, je stále pestřejší. „Vídám čím dál víc černochů, Asiatů, Indů,“ pochvalovala si. „Kdybychom tady byli zelenooký, modrooký, světlý, tak to pro mě postrádá tu barevnost,“ dodala.

Sama prý žije ve společenské bublině, kde nikdo nebrojí proti manželství pro všechny, nechová se jako rasista a tak podobně.

Nakonec poznamenala, že je pro ni v Česku jedna věc přece jen nepříjemná. „Je tady zima,“ pravila Emma Smetana. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…