Evropská komise se snaží podkopat základy tradiční rodiny, obává se Majerová

15.07.2021 19:05 | Bleskově

Evropská komise zahájila řízení s Maďarskem a Polskem kvůli obavám z porušování práv sexuálních menšin. Podle předsedkyně formace Trikolora Svobodní Soukromníci se Evropská komise snaží podkopat základy tradiční rodiny. „Naše formace bude vždy hájit pojem manželství jako svazek jednoho muže a jedné ženy,“ ubezpečila Majerová.

Evropská komise se snaží podkopat základy tradiční rodiny, obává se Majerová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková, předsedkyné Trikolory

V maďarském případě je důvodem především nový zákon zakazující ve školách informovat o menšinové sexuální orientaci, u Polska jsou podle komise problémem zóny bez LGBT ideologie, které vyhlásily desítky polských měst.
 
Podle Majerové se Maďarsko a Polsko svými suverénními kroky snaží omezovat šíření LGBT ideologií. 
 
 
„Evropská unie zcela zradila své původní poselství a mění se na diktátora, který vnucuje obyvatelům členských zemí, že mají upřednostňovat homosexualitu před tradičním vztahem mezi mužem a ženou,“ uvedla. 
 
Trikolora Svobodní Soukromníci tento krok Evropské komise jednotně odmítají a plně podporují Maďarsko a Polsko v jejich postojích. 
 
„Naše formace bude vždy hájit pojem manželství jako svazek jednoho muže a jedné ženy a stejně tak budeme aktivně bojovat proti legislativě progresivistických ideologií, genderismu, feminismu, LGBT a mnoha dalších „ismů“,“ dodala Zuzana Majerová Zahradníková.
 
 
Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová tvrdý postup k Maďarsku oznámila již před měsícem, když maďarský parlament schválil normu zakazující jakoukoli prezentaci homosexuality a děl s ní spojených na školách pro děti do 18 let. Zákon označila za ostudný. Polsko, které v několika městech zavedlo zóny bez LGBT ideologie, kritizuje Evropská komise již od loňska a dokonce jim zastavila finanční podporu z unijních fondů.
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…