Evropští demokraté brojí na eurovolby. Povede je do nich bývalý předseda ODA Kroupa

23.03.2014 15:17

Politická strana SNK Evropští demokraté uskutečnila v sobotu 22. března v Pardubicích svůj X. Republikový sněm. Na sněmu se nevolilo do stranických orgánů, byl věnován nadcházejícím letošním volbám.

Evropští demokraté brojí na eurovolby. Povede je do nich bývalý předseda ODA Kroupa
Foto: archiv
Popisek: Chartista Daniel Kroupa

Strana projednala svou účast v zanedlouho konaných volbách do Evropského parlamentu. Vedoucí stranické kandidátní listiny je Daniel Kroupa. Uvádí to tisková zpráva strany. Kroupa momentálně přednáší politologii na univerzitě v Ústí nad Labem, v minulosti byl ale znám spíše jako zakládající člen a výrazná osobnost ODA, kterou jednu dobu dokonce vedl jako předseda.

Další letošní volby proběhnou na podzim a nahradí stávající zastupitelstva obecních samospráv včetně zastupitelstva hlavního města a doplní horní komoru Parlamentu.

  • Celou tiskovou zprávu si můžete přečist ZDE.

Strana se připravuje na komunální volby ve spolupráci se současnými i bývalými místními politiky zvolenými na kandidátních listinách SNK ED. Strana zároveň projevila zájem o spolupráci v senátních volbách s programově blízkými politickými subjekty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

17:30 Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

Po zrušené akci ve Starém Plzenci vystoupil právník Ondřej Dostál, číslo 2 na europarlamentní kandid…