Exministr Drobil dostane na starost volební kampaň ODS

25.01.2012 17:43

Někdejší ministr životního prostředí Pavel Drobil, který musel z úřadu odejít kvůli podezření z korupčního jednání, se bude podílet na volební kampani ODS pro senátní a krajské volby.

Exministr Drobil dostane na starost volební kampaň ODS
Foto: ods.cz
Popisek: Bývalý poslanec za ODS a místopředseda strany Pavel Drobil

"ODS ustanovila technický štáb, který zajišťuje po technické stránce přípravu na krajské a senátní volby. Jsou tam především zaměstnanci hlavní kanceláře ODS, předseda strany mne na pondělním jednání výkonné rady pověřil, abych ve skupině zastupoval grémium ODS," řekl Drobil týdeníku Euro. "Politický štáb budeme ustavovat zřejmě až v březnu. Práce na volební kampani mne zajímá, ale zatím to víc neřeším."

Mluvčí strany Tomáš Bartovský pro server iDNES.cz informaci o Drobilovi jakožto managerovi volební kampaně jasně odmítl. "Manažer kampaně ještě rozhodně není určený a teprve se o tom bude rozhodovat," podotkl.

Drobil byl prvním ministrem vlády Petra Nečase, který z funkce odešel. Důvodem bylo podezření z korupčního jednání v rámci úplatkářské kauzy na Státním fondu životního prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…