Exministr kultury Herman vtipkoval u videa se Zemanem: Povstaňte, přinášejí ústřední výbor

24.01.2018 17:12

Bývalý ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) se na svém twitterovém účtu vyjádřil k debatě TV Prima mezi prezidentskými kandidáty Jiřím Drahošem a Milošem Zemanem.

Exministr kultury Herman vtipkoval u videa se Zemanem: Povstaňte, přinášejí ústřední výbor
Foto: Vít Hassan
Popisek: Bývalý ministr kultury Daniel Herman na sjezdu KDU-ČSL

Herman ve svém tweetu mimo jiné uvedl, že jako bývalý člen vlády, jenž dostával zprávy BIS, ví, že obsahovaly informace o aktivitě ruské a čínské rozvědky v Česku. Zastal se tak Jiřího Drahoše, který upozorňoval na ovlivňování sněmovních voleb v Česku. 

Herman také v souvislosti s diskuzí prezidentských kandidátů uvedl: „Zemanova útočná arogance vůči Jiřímu Drahošovi mi připomíná jeho chování, které jsem zažil během kauzy dalajláma–Brady.“

Rýpnutím do volebního klipu Miloše Zemana, pak vzpomněl Herman na doby z pravěku. „Záběry (pra)staré. Dnes platí spíše: Kdo může, povstaňte, přinášejí ústřední výbor,“ zakončil Herman.

 

 

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jděte do háje, má říct občan. Herec Dušek dal návod

11:39 Jděte do háje, má říct občan. Herec Dušek dal návod

Herec Jaroslav Dušek vidí problém ve vztahu státu a občanů. Stát prý „buzeruje“ a občané se musejí p…