Exposlanec ČSSD: Putin je nacistické hov*do. Je mi z vás na blití

23.03.2022 8:14 | Ze sítí

Advokát a někdejší poslanec ČSSD Ondřej Veselý se na svém Facebooku velmi rozvášnil na všechny, kteří zpochybňují, že Vladimír Putin je nacistické hovado. A dodal k tomu i obrázek, na kterém je ruský prezident se Z na pásce skopáván z útesu.

Exposlanec ČSSD: Putin je nacistické hov*do. Je mi z vás na blití
Foto: Archiv PL
Popisek: Místopředseda ČSSD Ondřej Veselý v předvolební kampani v Písku

„Ti z Vás, kteří zpochybňují fakt, že agresivní nacistické hovado Putin útočí svými hordami na Ukrajinu, bombarduje tam školy, nemocnice, bytové domy a další civilní objekty, a zabíjí civilisty včetně dětí, nemáte v mých přátelích co dělat, protože je mi z Vás na blití,“ vyjádřil se někdejší místopředseda ČSSD.

Ještě speciálnější kategorií jsou pro advokáta ti, kteří toto svinstvo dokonce podporují.

Čistka ve facebookových přátelích má dopadnout i na ty, kteří jsou „natolik závistiví, sobečtí a odporní, že šíří dezinformace o Ukrajincích na našem území jen proto, že jim závidí pomoc, kterou jim (naštěstí většina) Čechů poskytuje“.

Tito všichni si mají Ondřeje Veselého smazat z přátel, pokud ho tam náhodou měli. Na rozloučenou jim ale advokát a sociální demokrat nabízí dárek: „Jsem připraven Vám uhradit jednosměrnou jízdu do Mariupolu. Pokud přežijete, můžete si užít horké objetí Vašim miláčkem a nechat se od něj vzít na Sibiř,“ pomrkává.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…