Exposlanec Feri možná odletěl do Itálie, a možná taky ne. Co je tohle za hru?

05.06.2021 21:45

Odletěl si Dominik Feri, během svého skandálu, na dovolenou? Existují fotografie, které naznačují, že možná ano. Proč by ale exposlanec současně na sociálních sítích sdílel scenérie z pražského Žižkova? V této aféře vyvstávají samé otázky. Může jít o kamufláž.

Exposlanec Feri možná odletěl do Itálie, a možná taky ne. Co je tohle za hru?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dominik Feri

Utekl snad exposlanec a internetová hvězdička Dominik Feri před svým skandálem za hranice? ptají se lidé. Ve čtvrtek server iDnes totiž uveřejnil fotografie, na kterých má Dominik Feri údajně sedět v letadle letícím do Itálie. Snímek vyfotil osobní trenér Martin Schmiedl. Ten domnělého Feriho na fotce dokonce označil.

Schmiedl později odmítl potvrdit, zda skutečně šlo o skutečného poslance Feriho. „Byla to legrace. Vyfotil jsem ho, protože mu byl podobný. Jestli to byl skutečně on, to nevím,“ prohlásil. Osoba na fotografii podle všech dostupných informací je ale bývalému poslanci skutečně podobná. Souhlasí jak čerstvě ostříhané vlasy, vousy, tak i pro politika typická pruhovaná košile a černý respirátor.

Otázky ale vyvolává třeba to, že Feri ve čtvrtek večer sdílel fotografii památníku Jana Žižky na pražském Vítkově. Příspěvek má zřejmě vzbudit dojem, že se Feri stále nachází v České republice a nikam neodletěl.

Podezření, že tomu tak není, mohou vzbudit třeba stromy na vyfoceném žižkovském vrchu, které jsou zcela holé. To je v současném ročním období a po vydatných deštích přinejmenším neobvyklé. Zda si Dominik Feri opravdu odletěl do Itálie, tedy nevíme, ale jisté je, že se nebude moci pozornosti vyhýbat věčně. Policie už totiž začala vyšetřovat obvinění, která vůči němu vzneslo několik dívek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…