Exšpiona Randáka "naprášil" prý vlivný novinář

01.11.2012 22:40

Bývalý šéf rozvědky Karel Randák je obviněný za to, že vynesl informace o platu asistentky premiéra Petra Nečase prý také proto, že to na něj prozradil vlivný novinář. Uvádí to Aktuálně.cz s tím, že to měl vypovědět na policii samotný Nečas.

Exšpiona Randáka "naprášil" prý vlivný novinář
Foto: NFPK
Popisek: Karel Randák

Pokud by prý endošlo k výslechu premiéra Petra Nečase, bylo by dost pravděpodobné, že jeho veřejný nepřítel a současný kandidát na prezidenta Karel Randák  by obviněn nebyl. A to přesto, že se na veřejnost dostaly výplatnice premiérovy pravé ruky Jany Nagyové.

V čtvrtečním vydání to napsal deník Insider, který se dostal k textu usnesení, jímž policie Randáka obvinila z přečinu "neoprávněného nakládání s osobními údaji". redakce uvedla, že má tyto dokumenty kompletně k dispozici. Jejich přepis umístila na své webové stránky.

Připomeňme, že odbor hospodářské kriminality pražské policie vystavil obvinění Karla Randáka na základě toho, že měl převzít údajně na přelomu letošního roku dvě výplatnice Nagyové od její tehdejší asistentky. A poté je podle policie prý distribuoval mezi novináře. Tím způsobil Nagyové vážnou újmu, protože jí lidé na ulici nadávali. Z výplatních pásek totiž vyplynulo, jak velké peníze u premiéra pobírá.

Jak dále vyplývá z policejního obvinění, na Randáka při výslechu ukázal přímo pouze premiér. A ten svou stopu k Randákovi opřel prý o tvrzení vlivného tuzemského novináře.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…