FOTO Okolo Hradce v malé zahrádce… naběhli… a servali plakáty Přísahy

17.09.2021 15:01 | Ze sítí

Vyjádřit sympatie k politickému subjektu lze více způsoby. Své o tom ví Přísaha Roberta Šlachty. Jen chvíli poté, co se v ryze pravicovém Hradci Králové rozhodla vylepit plakáty, došlo k jejich odcizení. Za vším prý může být konkurence v podobě podporovatelé SPOLU a Pirátů.

FOTO Okolo Hradce v malé zahrádce… naběhli… a servali plakáty Přísahy
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Se Šlachtou v Ústí nad labem

„Situace v terénu se přiostřuje! V Hradci jsme dostali od podporovatele prostor pro reklamu, a tak jsme tam vylepili naše heslo „Jdeme zastavit rozkrádání" a „Jdeme zaručit spravedlnost". A víte, komu to strašně moc vadilo? Vedlejšímu podniku, kde je všude vylepené SPOLU a Piráti najednou. Okamžitě se spustily nadávky a pokřik. Naše reklama tam vydržela patnáct minut," uvedl v pátek Šlachta na svém Facebooku.

„Docela klukům dochází nervy. Nejdřív nám močí na billboardy a teď už dokonce agresivně strhávají reklamu. Snad si koalice SPOLU a PirSTAN takhle nepředstavují tu „novou politiku", kterou chtějí razit a neustále mluví někde o morálce a etice. Docela by mě zajímalo, jestli takovou věc schvalují i pánové Rakušan a Bartoš, kteří do té hospody mají jít v neděli debatovat s občany," komentoval celou záležitost Šlachta pro PL. 

„Strhli to. Nesnesou prostě jiný názor. Nesnesou konkurenci. To je ta nová ODS, o které mluví profesor Fiala? To je ta politická kultura, o které mluví Piráti? Ještě něco vám řeknu. Teď v neděli má prý v tom podniku, kde nesnesou vedle sebe jiný politický názor, debatovat Bartoš a Rakušan. Vylepíme to tam znovu, aby to viděl každý, kdo půjde kolem," doplnil.

Fotografie naleznete na profilu Roberta Šlachty, klikněte na obrázek 

„Jsou to zoufalci, dělají slepence, aby se vůbec dostali do Sněmovny. Prostě zoufalý člověk dělá zoufalé činy! Koryto je koryto že? Přece nepůjdou pracovat!" uvedl v diskusi pod statusem František G. „Vůbec mě to nepřekvapuje. O ODS netřeba mluvit, to byli vždy křiváci. A Piráti? Jediné, co dokáží, je brečet, jak jim všichni ubližují, ale sami šíří dezinformace a nenávist. Mají strach, protože Přísaha roste a sílí," přidal se Dalibor D.

Přísaha je politické hnutí oficiálně zaregistrované 8. dubna 2021, které vede bývalý český policista a celník Robert Šlachta. Původně se mělo jmenovat jen Přísaha, ale o registraci tohoto jména požádal o několik dní dříve předseda strany VIZE – národní socialisté Jan Vondrouš, který to údajně učinil proto, že Šlachtu považuje za politického podvodníka vedoucího kampaň bez řádné registrace. Hlavním tématem Šlachtova hnutí je boj proti korupci. Aktuálně se hnutí pohybuje na hranici vstupu do Poslanecké sněmovny.

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…