FOTO Poslanec Pirátů našel ve stole překvapení. Nechal to tam někdo z KSČM a mladý muž se asi divil

07.11.2017 10:15

Pirátský poslanec Ondřej Polanský objevil ve svém stole, jenž zdědil po poslaneckém klubu KSČM, překvapení. A neváhal se o něj podělit na sociální síti.

FOTO Poslanec Pirátů našel ve stole překvapení. Nechal to tam někdo z KSČM a mladý muž se asi divil
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

„Oficiálně děkuji poslaneckému klubu KSČM, po kterých jsme zdědili kancelář za milou pozornost, kterou jsem objevil v zásuvce psacího stolu,“ napsal k nezvyklému „dárku“ třiatřicetiletý Polanský.

„Nejsem ještě zcela obeznámen s tím, co vše práce poslance obnáší, ale dám na zkušenější a předpokládám, že se to asi bude hodit,“ dodal ke krabičkám prezervativů, jež objevil. „Neměla by tam místo jahody být třešeň?“ zeptal se pak k obalu, který kondomy měly. 

Přesuny v Poslanecké sněmovny jsou po volbách leckdy kuriózní. Nejmladší poslanec, Dominik Feri z TOP 09, zdědil například stůl po svém asi největším politickém soupeři, šéfovi hnutí ANO Andreji Babišovi. 

Do prostor po TOP 09 pak zamířili poslanci hnutí SPD Tomio Okamury. 

„Sněmovní kancelář toho, který za všechno může, dnes úspěsně vyklizena. Už se sem chystá Okamura. Necháváme mu tu pár knih??. Ani se neptejte, po kom se do nových prostor stěhujeme my??. To co mám v ruce, věnovala předsedovi TOP 09 Koruna Česká. To tady asi nenechám," poznamenal blízký spolupracovník šéfa TOP 09 Miroslava Kalouska Ondřej Jakob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…