Facka Moravcovi. V neděli na Nově

15.12.2023 8:31 | Zprávy

Petr Fiala a proti němu místo prázdné židle Andrej Babiš. V neděli na Nově budou moct diváci sledovat debatu předsedy vlády s lídrem opozice. Nebude to ovšem v „jedinečném prostoru pro diskusi“ na ČT, diváky přezdívaném „Moravcova bublina“. Podle mnohých je tak novácký střet především facka Václavu Moravcovi.

Facka Moravcovi. V neděli na Nově
Foto: Scren ČT24.cz
Popisek: Václav Moravec

Exkluzivní duel premiéra Petra Fialy (ODS) a jeho předchůdce Andreje Babiše (ANO) v přímém přenose. Diváci TV Nova se už tuto neděli dočkají podívané, kterou dlouho očekávali od veřejnoprávní televize v rámci pořadu Otázky Václava Moravce, avšak marně.

Komerční televizi se podařilo do jednoho studia sezvat dva politické rivaly – předsedu ODS a současného předsedu vlády a šéfa opozičního hnutí ANO a bývalého premiéra Andreje Babiše.

Televize Nova slibuje osmdesátiminutovou diskusi k problémům České republiky v mimořádném vydání pořadu Za pět minut dvanáct už tuto neděli v 11.55 na Nově.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Důchodová reforma

Jak vysvětlíte, že teď kritizujete vládu za navyšování věku odchodu do důchodu, přitom to není tak dlouho, co jste to taky navrhovala a tehdy vás zastavila Maláčová? A druhá věc, co mě zajímá, jestli máte připravenou nějakou vlastní důchodovou reformu, protože když jste byli ve vládě, tak jste s žád...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Moravec je zaujaté aktivistické tele. , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePepimo , 15.12.2023 11:14:29
Pokud by byl nezaujatý , tak kdykoliv toho lháře Fialu ugriluje, ale on to neudělá proč ? Proč Babišovi klade nepříjemné až osobní otázky, ale Fialovi né . Takový totalitní manýry nemyslíte.

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

18:50 „Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

Slovenské ministerstvo vnitra uznalo, že Andrej Babiš byl neoprávněně evidován jako agent StB v někd…