Fico udeřil: „Ti zoufalci!“ A začal jmenovat...

30.05.2023 14:30 | Ze sítí

Bývalý slovenský premiér Robert Fico varuje voliče před pomluvami, konspiracemi a „těmi nejhoršími špinavostmi“, které prý na jeho stranu Smer vytáhnou lidé ze strany Demokrati, kam přešla velká část vládních činitelů z hnutí OLaNO. Hlavním tématem, na kterém prý budou Smer grilovat, je volání po míru v konfliktu na Ukrajině.

Fico udeřil: „Ti zoufalci!“ A začal jmenovat...
Foto: Repro Facebook
Popisek: Robert Fico, bývalý premiér, předseda Smeru

Slovensko čekají na podzim předčasné parlamentní volby poté, co prezidentka Zuzana Čaputová jmenovala úřednický kabinet kvůli vleklé vládní krizi. Expremiér Robert Fico již nyní připravuje své voliče na „špínu“, kterou na jeho Smer budou házet bývalí členové vlády, kteří letos opustili OLaNO a zamířili do proevropského hnutí Demokrati.

Anketa

Jste spokojeni se způsobem, jakým Petr Pavel vykonává úřad prezidenta? (Ptáme se od 23.5.2023)

3%
95%
hlasovalo: 33717 lidí
Útoky podle Fica povedou zejména na jeho přesvědčení, že situace na Ukrajině se musí ihned začít řešit mírovou cestou. „Zoufalci se uchylují ke konspiracím, protože už nevědí, jak poškodit Smer. Volání po míru na Ukrajině začíná být naší největší ‚chybou‘, protože nevyhovuje těm, kterým vyhovuje válka s Ruskem. Jsme si vědomi, že Slovensko je ve válce s Ruskem pro Západ strategicky výhodné a že zářijové volby budou nejen o tom, zda se zastaví boom chudoby a zavládne pořádek ve fungování státu, ale také o tom, zda se do naší zahraniční politiky vrátí suverenita, nebo zda bude pokračovat poklonkování a vyskladňování našich vojenských rezerv,“ napsal Fico na svém facebooku.

Jmenoval přitom hlavní tváře Demokratů, kteří prý útoky povedou. „Zdá se, že zoufalci typu Nadě, Hegera a Šeligy jsou připraveni udělat ty nejhorší špinavosti, stejně jako šířit bludy a výmysly za široké podpory vybraných médií, protože v boji proti Smeru je podle nich dovoleno všechno. V posledních letech nás však již natolik vyškolili, že jejich zoufalé pokusy jsou jen vodou na mlýn v cestě za co nejlepším výsledkem v parlamentních volbách!“ je přesvědčený Fico, že jakékoliv útoky Smer jen posílí.

Jedná se zejména o reakci an osočení, že slovenský občan měl v Rusku převzít peníze na manipulaci voleb ve prospěch Smeru, které vynesl právě Naď jako informaci od cizích tajných služeb.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jak krásně může operovat s Českem,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseborovice , 30.05.2023 16:04:39
kde si zblblí voliči s pomocí Ústavního soudu zvolili všehoschopnou, likvidační a nepřátelskou vládu !

|  10 |  0

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…