Fridrichové a Zárubovi z ČT se narodila holčička

10.04.2012 12:31

Moderátorce České televize Noře Fridrichové a sportovnímu komentátorovi Robertu Zárubovi se narodila holčička. Pár ji pojmenoval Diana, oba jsou již se svými bývalými partnery rozvedení.

Fridrichové a Zárubovi z ČT se narodila holčička
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

Moderátorka pořadu 168 hodin na ČT Nora Fridrichová porodila v neděli večer holčičku jménem Diana. Spolu se svým partnerem, sportovním komentátorem Robertem Zárubou, to oznámili na facebookovém profilu.

Pár zatím svatbu neplánuje, přesto mají oba dva za sebou již rozvod. Fridrichová s ředitelem programových okruhů ČT Milanem Fridrichem, Záruba pak s moderátorkou Světlanou Zárubovou, se kterou má desetiletého syna Viktora.

Těhotenství bylo plánované, původně o něm ale v ČT dlouho nikdo nevěděl. Moderátorka podle kolegů na sobě nedávala nic znát. "Nebyla to nehoda ani omyl. Jsme spolu už dlouho, i když najevo to vyšlo nedávno," prohlásil loni v říjnu Záruba.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…