Funguje to výborně, sdělila místopředsedkyně Sněmovny o manželství s výrazně mladším mužem

13.07.2016 13:01

Hostem úterního pořadu Vaše téma serveru TN.cz byla místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Jaroslava Jermanová (ANO). Hovořilo se například i o jejím vztahu s mladším mužem či o alkoholu ve sněmovních lavicích.

Funguje to výborně, sdělila místopředsedkyně Sněmovny o manželství s výrazně mladším mužem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

„Jakub je o šestnáct let mladší než já, ale je vyspělejší než mnoho mých vrstevníků. Například v tom pohledu, co žena má a nemá dělat,“ řekla o svém novomanželi Jermanová. „Funguje to naprosto výborně,“ podotkla s tím, že se vzali z lásky a je šťastná.

„Respektuje moji práci a, světe div se, je na mě i hrdý,“ sdělila. Když si naplánuje svou dovolenou, tak se ji snaží respektovat. Jermanová má z předchozího vztahu šestnáctiletého syna.

Celý pořad najdete ZDE.

„Pro mě jako pro ženu není mužský svět jednoduchý. To myšlení je úplně jiné,“ řekla s tím, že pro ženy je těžší se prosadit. „Žena, která má ambice, je divná. Naučila jsem se s tím žít. Ti mladší, co přicházejí po nás, to vnímají jinak. Muži se začínají zapojovat do rodinného života,“ podotkla. „Nedostatek žen vnímám v tom, že ženy samotné nechtějí změnu – je to dáno historií, systémem vzdělávání a nedostatkem sebevědomí. A toto je cesta dlouhodobější než stanovování kvót,“ myslí si. 

Závěrem se Jermanová vyjádřila k zákazu alkoholu ve Sněmovně. „Protlačila jsem si to a bylo to dobře,“ řekla. Zásadní věcí je podle ní nebát se a vykomunikovat si vše doma. „Ambice je zdravá, pokud máte cíl, který chcete dosáhnout, a jste přesvědčená, že je to správně, tak za tím jděte. A chcete-li něco změnit, změňte to, nikdo jiný to za vás neudělá,“ dodala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…