Generál Pavel: Na naší chalupě je řád

24.12.2022 9:53 | Ze sítí

Vánoční svátky přinášejí čas odpočinku i pro prezidentské kandidáty. Na sociálních sítích se tak chlubí ať již pobytem na chalupě, tak třeba přípravou bramborového salátu.

Generál Pavel: Na naší chalupě je řád
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Petr Pavel

„Pro stromeček jsem už byl, zbývá ho jen hezky nazdobit. Příjemné přípravy Vánoc vám všem,“ napsal včera na svém twitteru Petr Pavel, který se svojí ženou Evou vyrazil na chalupu.

„Na naší chalupě je klid, ale také řád. Například po příjezdu je hned jasné, že já štípu třísky, Eva rozdělává oheň – a je nám dobře,“ dodal.

Do klidu Vysočiny podle svého twitteru odjela i Danuše Nerudová. „Ponožky pro Babiše, setkání mladých lídrů, svařák, Brno a vy! Poslední předvánoční ‚pracovní‘ den byl plný skvělých setkání. Teď už ale zdravím z Vysočiny a přeji vám krásný páteční večer,“ napsala včera.

Josef Středula se pro změnu pochlubil tím, jak připravoval bramborový salát. „Pracovní týden skončil a Štědrý den za dveřmi. Pustil jsem se tedy, jako mnoho z vás, do přípravy bramborového salátu a podle manželky se opravdu povedl,“ napsal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Lampasák se nezapře supeeeer. , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKarel Břicháček , 25.12.2022 8:56:26

|  5 |  0

Další články z rubriky

Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

7:43 Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj před pár dny sdělil členům NATO, že Ukrajina potřebuje minimá…