Hájek reaguje na kritiky: Ti lidé jsou zmanipulovaní zdravotnickým molochem

16.05.2013 15:53

Petr Hájek na svém webu Protiproud.cz reaguje na ohlas, který zaznamenal jeho článek o Angelině Jolie. Psal zde o podstatě mediální kampaně, která prý případ herečky provází. Podle něj by si lidé měli uvědomit, že v tomto případě jde o život.

Hájek reaguje na kritiky: Ti lidé jsou zmanipulovaní zdravotnickým molochem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek

Petra Hájka v souvislosti s tímto článkem zaujaly diskuse, které rozpoutali čtenáři na několika zpravodajských webech. „Možnost, že se Angelina Jolie stala obětí zdravotnické lobby a zřejmě nevědomky i hlavní tváří velké reklamní kampaně, jim přišla nepředstavitelná. Není bez zajímavosti, že se mnou souhlasily především ženy. Věc má ale daleko hlubší a závažnější pozadí. Jde v ní o život,“ upozorňuje Hájek na Protiproudu.

„Spustí-li vláda klamavou kampaň například o penzijním připojištění, nemá to lehké. Jednak kampaň za státní peníze vyrábí soukromá agentura – takže ze svých daní platíme nábor do privátních penzijních fondů – jednak narazí na jinou mocnou skupinu se zájmy opačnými. Pak se o tom v médiích smí vést ‚spor‘,“ dodává Hájek.

Podle něj je totiž případ Angeliny Jolie perfektní ukázkou klamavé kampaně. „Je mimo jakoukoli pochybnost, že největší peníze se točí v léčení nemocí fatálních – rakoviny na předním místě. Proto rozjet kampaň na takzvanou prevenci této choroby je také nejsnazší. A je za ní největší byznys – bez ohledu na to, kolik žen to poškodí či dokonce zabije,“ varuje.

„Jakmile jsem na to poukázal, ‚organismus‘ zdravotního molocha jednal okamžitě. A médii dávno zmanipulovaní dobrovolníci začali křičet. Nemám jim to za zlé. Nevědí, co činí,“ dodává Hájek.

Ve včerejším článku na tento případ právě Hájek poukazoval. „Stala se typickou obětí tohoto nebezpečného produktu západní civilizace, ale pro svou naivitu současně i nosičem marketingového poselství," napsal k Angelině Jolie na webu. Odstranění prsních žláz označil za obludný výkřik nejen současné medicíny.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…