Hájkův Protiproud rozkrývá pozadí ukrajinské krize. Nitky prý sahají k mocným Rothschildům a Rockefellerům

13.07.2014 21:21

Server Petra Hájka Protiproud přináší překlad článku Benjamina Fulforda, který za konflikty na Ukrajině a Středním východě vidí hru velkých finančních korporací a který si pokládá otázku: Začala válka velkých hráčů Nového světového pořádku (NWO)?

Hájkův Protiproud rozkrývá pozadí ukrajinské krize. Nitky prý sahají k mocným Rothschildům a Rockefellerům
Foto: Archiv
Popisek: Ropný vrt

Podle Fulforda hra, která se rozvíjí na Ukrajině a ve které jsou zapojeny jednotky žoldáků a agentů, kteří pracují pro Rockefellery a syndikát Federálních Rezerv, má za cíl postupně přerušit dodávky ruského plynu do Evropy. „Nová loutková vláda FEDu na Ukrajině nejprve odmítla platit Rusku za plyn, a jakmile hrozilo, že se přeruší dodávky do Evropy, vyletěl do povětří plynovod jako jasné varování,“ tlumočí Protiproud Fulfordova slova s tím, že soukromé vojenské jednotky vládců Federálních Rezerv přerušily dva velké transportní kanály pro vývoz ruské energie – jeden na Ukrajině, druhý v Iráku.

ISIS je  řízena saúdským princem

Server upozorňuje, že soukromá žoldácká armáda ISIS (ISIL), která je řízena jedním ze saúdských princů a používá zbraně dodávané z USA, má v současnosti reálné kapacity na přerušení dodávek plynu, které jdou právě přes území, které kontroluje. „A výsledkem je, že Nathaniel Rothschild začal exportovat ropu z území nového státu Kurdistánu na severní hranici území ovládaného ISIS (ISIL) přes území Izraele,“ uvádí Fulford.

Rodiny majitelů FED prosadily látky zabíjející sperma

Upozorňuje také na to, že rodiny majitelů americké centrální banky (FED) prosadily nejenom zavádění chemikálií zabíjejících sperma do běžných domácích přípravků denní potřeby jako jsou třeba šampony, mýdla, zubní pasty atd., ale i přidávání rakovinotvorných látek do základních potravin. Zdravotní systém Spojených států proměnili ve vraždící stroj, který ozařováním a chemickými „léky“ pak dobíjí pacienty s rakovinou. Podle Fulforda si to nyní mnoho Američanů konečně začíná uvědomovat a jsou skutečně rozzlobení. „Někteří otevřeně mluví o povstání. Guvernér Louisiany prohlásil, že se pomalu rodí skutečná občanská revolta proti Washingtonu, zatímco Republikánská strana z Jižní Dakoty již přímo požaduje odvolání prezidenta Obamy,“ uvádí Fulford podle serveru Protiproud.

  • Celý text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…