Hnůj a vidle. Bulvár vyfotil Petra Bendla v hodně nezvyklé pozici

07.10.2013 7:28

Občanský demokrat a bývalý ministr zemědělství Petr Bendl je v povědomí veřejnosti zapsaný spíše jako vždy dobře oblečený a upravený „kravaťák“. Bulvární deník Blesk jej však zastihl s fotoaparátem na statku při práci u koní. Na fotografiích spíš než českého farmáře připomíná honáka z westernu.

Hnůj a vidle. Bulvár vyfotil Petra Bendla v hodně nezvyklé pozici
Foto: red
Popisek: Ministr Petr Bendl

Kdo očekává, že Petr Bendl se při práci na statku oblékne do montérek a gumových holínek, aby tak zapadl mezi běžné zemědělce a chovatele, ten se mýlí. Vybral si oblečení, které připomíná Divoký západ, a nutno uznat, že s koňmi na jeho statku ladí. Kovbojský klobouk na hlavě lídra ODS ve Středočeském kraji vypadá opravdu přesvědčivě a ladí s džínami i kostkovanou košilí a s pracovní vestou bez rukávů. Fotografie Blesku potvrzují, že i na svém statku v Dolních Bojanovicích si Bendl nepochybně drží styl. Ve společnosti koní vypadá i podle deníku jako „klaďas“ z amerického westernu.

Fotograf ho zastihl u pro politika neobvyklých činností. Například s vidlemi a obrovským kolečkem nebo při kydání hnoje. Při pohledu na snímky můžeme říci, že Bendl je pro každou činnost přiměřeně a stylově oblečen. Blesk píše, že politik u svých koní v kovbojském odění relaxuje od své náročné práce i povinností spojených s předvolební kampaní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …