Homosexualita vám nerozbije rodinu. Fakt ne, hájí aktivista důrazně Prague Pride

15.08.2016 11:30

Aktivista Jaroslav Cerman se na svém facebookovém profilu vyjádřil k uplynulému pochodu na podporu sexuálních menšin Prague Pride. „Končí další Pride, kterého jsem se nezúčastnil, a jako každý rok se všichni loučí s nepochopením,“ uvedl mimo jiné Cerman.

Homosexualita vám nerozbije rodinu. Fakt ne, hájí aktivista důrazně Prague Pride
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pochod hrdosti gayů a leseb Prague Pride. Účastnili se i zástupci velvyslanectví USA nebo primátorka Adriana Krnáčová

Jedni podle něj nechápou, že homofobie je ještě v roce 2016 existujícím fenoménem, druzí nechápou vůbec nic. „Ty první stačí vyhnat od Facebooků ven do světa, u těch druhých nemám tušení,“ zmínil aktivista.

Podle svých slov totiž nerozumí obavám. „Nevěřím, že drtivá většina lidí se stává víc násilnými, když hrají násilné počítačové hry. Většina lidí nejsou tak strašliví retardi, jak by si ti, co se za každou cenu snaží nad ostatní povyšovat, rádi mysleli,“ dodává. I z toho důvodu není podle něj možné, aby homosexualita rozbila rodinu.

„Fakt ne. Není to tak, že se schválí adopce dětí homosexualními páry a váš manžel vám za dva dny řekne: ‚Zlato, mohla by ta polévka víc chutnat po pořádným chlapským péru?‘“ podotýká následně. Prý to není ani tak, že vaši synové uvidí, jak se dva muži na ulici políbí, a řeknou si: „Nojo, najednou mám zničehonic chuť se nechat ojet do prdele a dostat AIDS.“

Jak následně dodává, nezvýší se ani tolerance k pedofilii, incestu a zoofilii. „Ne, fakt vám vaše dcera neřekne, že s váma chce spát, protože prostě byla na Pride pochodu a nějak se jí úplně převrátil život,“ zmínil dále Cerman s tím, že blízcí přece nejsou úplní retardi, kteří by jen tak kopírovali věci, co náhodně vidí. 

„Člověk se totiž tím jen tak nestane, že si to jednoho dne jen tak řekne. Celý život jsem viděl v televizi Halinu Pawlovskou a nikdy mě ani na vteřinu nenapadlo, že chci být jako ona. A pokud věříte, že vaše děti nemají chuť se líbat se stejným pohlavím, tak si jich aspoň natolik važte, že to nezmění jen tak ‚z módy‘,“ nechal se také slyšet Cerman. 

„Protože jinak dáváte najevo, že se nebojíte o jejich budoucnost. Bojíte se, že se vám ztrácí z kontroly a z vaší moci. Dáváte najevo, že jsou podle vás jen retardi, kteří neví, co chtějí a kteří sami sobě nerozumí,“ uzavřel.

Celý facebookový komentář Jaroslava Cermana:

Končí další Pride, kterého jsem se nezúčastnil a jako každý rok se všichni loučí s nepochopením. Jedni nechápou, že homofobie je ještě v roce 2016 existujícím fenoménem, druzí nechápou vůbec nic. Ty první stačí vyhnat od Facebooků ven do světa, u těch druhých nemám tušení.

Protože nerozumím těm obavám. A nerozumím jim jen proto, že lidem přisuzuju nějaký vlastní rozum. Nevěřím, že drtivá většina lidí se stává víc násilnými, když hrají násilný počítačový hry.
"Ale lidi pak hůř rozeznávají virtuální a reálné." píše se pak v nejnovějším výplodu Přechytralé krávy nebo Arogantního debila. Ne. Většina lidí nejsou tak strašliví retardi, jak by si ti, co se za každou cenu snaží nad ostatní povyšovat, rádi mysleli.

Proto vám homosexualita nerozbije rodinu. Fakt ne. Není to tak, že se schválí adopce dětí homosexualními páry a váš manžel vám za dva dny řekne "Zlato, mohla by ta polévka víc chutnat po pořádným chlapským péru?".
Není to tak, že vaši synové uvidějí, jak se dva muži na ulici políbí a řeknou si "Nojo, najednou mám zničehonic chuť se nechat ojet do prdele a dostat AIDS.".
Nezvýší se tolerance k pedofilii, incestu a zoofilii. Ne, fakt vám vaše dcera neřekne, že s váma chce spát, protože prostě byla na Pride pochodu a nějak se jí úplně převrátil život.

Pokud se tak strašně bojíte, že tyhle "turbulentní" změny a "homosexuální lobby" vám zničí rodinu, vyrobí z dětí jen tak homosexuály a u vaší mamky vyvolá intenzivní touhy souložit s koněm, tak absolutně těm lidem upíráte možnost jakéhokoli náznaku vlastního rozumu a svobodné volby. Nebo aspoň integrity osobnosti.

Vaši blízcí přece nejsou uplní retardi, kteří by jen tak kopírovali věci, co náhodně vidí. Nebo snad ano?
Nebojte se, že vaše dítě nějaká tajemná skupina ve společnosti obrátí na gaye.
Zkuste prostě na chvíli jim přiznat schopnost vlastního myšlení, svobody a rozhodování. Ať už jsou homosexuální (což je naprosto OK) nebo ne.
Člověk se totiž tím jen tak nestane, že si to jednoho dne jen tak řekne. Celý život jsem viděl v televizi Halinu Pawlovskou a nikdy mě ani na vteřinu nenapadlo, že chci být jako ona.

A pokud věříte, že vaše děti nemají chuť se líbat se stejným pohlavím, tak si jich aspoň natolik važte, že to nezmění jen tak "z módy".
Protože jinak dáváte najevo, že se nebojíte o jejich budoucnost. Bojíte se, že se vám ztrácí z kontroly a z vaší moci.

 

Dáváte najevo, že jsou podle vás jen retardi, kteří neví co chtějí a kteří sami sobě nerozumí.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…