Horda vetřelců je jako cizí mocnost. Pustit ji sem je vlastizrada, vzkazuje Tomio Okamura do vlády

03.08.2015 22:03

S ostře formulovaným apelem na uprchlíky se obrátil poslanec, předseda SPD Tomio Okamura. Vyzval je, aby se přizpůsobili české kultuře založené na křesťanství. Vládní politiky upozornil, že přijímání velkého množství imigrantů proti vůli většiny obyvatelstva je podle jeho názoru vlastizrada.

Horda vetřelců je jako cizí mocnost. Pustit ji sem je vlastizrada, vzkazuje Tomio Okamura do vlády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Okamura poukázal na to, že česká, moravská a slezská kultura se vyvíjela po staletí. „Naši zemi budovali k současné prosperitě generace našich předků, kteří tady poctivě pracovali, platili daně a položili za tuto zemi i životy,“ prohlásil Okamura a připomněl, že jeho maminka, babička i dědeček pocházejí z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji.

Podle Okamury by se imigranti, kteří by se chtěli v Česku usadit, měli naučit český jazyk.

Křesťanský pohled na svět je součástí české kultury

Zdůraznil fakt, že ČR vznikla na křesťanských základech. „Jestli vás křesťanské tradice a zvyklosti urážejí a nedokážete je přijmout, potom vám navrhuji zvážit jiný kout světa jako svoje místo pobytu, protože křesťanský pohled na svět je součástí naší kultury,“ vyzval imigranty Okamura.

Migranti by také měli odejít, pokud si chtějí stěžovat nebo jestliže chtějí kritizovat nebo zneužívat naši ústavu, naše zákony, naše zvyklosti nebo náš životní styl. „Vy jste požádali, abyste tady mohli být nebo abyste mohli od naší společnosti více brát, než dávat. Česká republika takové lidi nepotřebuje, vy potřebujete Českou republiku. A zdvořile vás žádám, abyste se podle toho chovali,“ uvedl Okamura.

Zaprodávání země hordám vetřelců proti vůli většiny občanů je vlastizrada

V závěru své výzvy se obrátil také na vládní politiky. „O tom, kdo tu bude s námi žít a užívat si práce našich předků, musejí rozhodovat majitelé této země, tedy občané České republiky, nikoliv nějaká parta vládních politických extremistů bez mandátu o tomto rozhodovat. Zaprodávání země proti vůli drtivé většiny občanů jak cizím mocnostem, tak hordám vetřelců na úkor sociálního zabezpečení pro naše potřebné občany je vlastizrada,“ dodal Tomio Okamura.

Celý text je ZDE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …