Hospodářská komora míří do Indie

02.03.2012 14:57

Hospodářská komora České republiky zvítězila ve výběrovém řízení vyhlášeném Evropskou komisí a koordinovaném Evropskou asociací obchodních a průmyslových komor EUROCHAMBRES a stala se tak Národním kontaktním místem pro realizaci projektu „European Business & Technology Centre in India“. ParlamentníListy.cz informoval tiskový odbor Hospodářské komory.

Hospodářská komora míří do Indie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolary, ilustrační foto

Projekt je podle dosavadních informací zaměřený na organizaci evropských podnikatelských misí do Indie ve vybraných oborech – v biotechnologii, energetice, životním prostředí a dopravě.

Místním organizátorem v Indii bude EBTC (European Business & Technology Centre), speciální podnikatelské centrum zřízené a spolufinancované Evropskou komisí.

EBTC má sídlo v Dillí a regionální kanceláře v Bombaji, Bangalore a Kalkatě. Českým firmám se takto otevírá unikátní příležitost zúčastnit se za zajímavých finančních podmínek celoevropských podnikatelských misí do Indie ve výše uvedených oborech, kde se budou moci setkat s partnery nejen z Indie, ale i z dalších zemí EU.

Mediálním partnerem Hospodářské komory jsou ParlamentníListy.cz, které na oficiální stránky instituce (ZDE) dodávají denně aktualizovaný obsah.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…