Hrrr na ně, dejte jim za uši. Politici burcovali přes Facebook

13.10.2012 8:25

V pátek ve čtrnáct hodin se otevřely volební místnosti a politici začali svolávat své sympatizanty, aby dorazili k urnám. Využili k tomu i své facebookové profily, na kterých na poslední chvíli vysvětlovali své záměry. Jiří Paroubek připomenul svým voličům správné číslo volebního lístku, Alexander Vondra objasnil, jakou politickou ligu by chtěl hrát, a Zdeněk Škromach voliče povzbudil výzvou do útoku.

Hrrr na ně, dejte jim za uši. Politici burcovali přes Facebook
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

„Právě jsem v Teplicích odvolil. Můj hlas pochopitelně patří národním socialistům. Náš volební lístek pro krajské volby ve všech krajích naleznete pod číslem 22,“ napsal na svůj profil Jiří Paroubek. Ujistil čtenáře, že je rozhodně nezklame. „Je třeba dát za uši vládním stranám i těm, kteří Vás v uplynulém volebním období ve Vašem kraji zklamali,“ ocitoval jeho výzvu voličům server Eurozprávy.cz.

Alexander Vondra, který obhajuje senátorský mandát v Litoměřicích, se vrátil ke své kampani, při které promítal film Okresní přebor. „V reakci na promítání filmu Okresní přebor v mém letním kinematografu jsem se doslechl, že někteří z mých protikandidátů prý okresní přebor nekopou a míří výš. Já ho naopak kopu rád,“ vzkázal voličům. Rád by prý ve svém čutání pokračoval ještě následujících šest sezón. „Bez Vás to ale nezvládnu! Proto Vás chci poprosit: Přijďte prosím k volbám a podpořte mě svým hlasem!“, píše ministr obrany.

„Běžte dnes nebo zítra k volbám a volte Suverenitu. Pomůžete tak mně i celé straně v naší cestě za ochranou zájmů ČR a jejích občanů,“ objasnila svým fanouškův předsedkyně strany Suverenita Jana Bobošíková.

„Dnes tady máme zase po nějakém čase volby. Je to lepší než demonstrace a protesty,“ myslí si senátor ČSSD Zdeněk Škromach. Lidé by prý měli vyrazit hlasovat i proto, že voliči pravice určitě dorazí, protože mají na jejich úspěchu své osobní zájmy. „Hrrrrr na ně! Hezký den a šťastnou ruku,“ přeje voličům.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…