Hudeček spustil v rádiu: Blanka je hotová, Opencard stabilní. Chci být znovu primátor

24.09.2014 18:41

Pražský primátor Tomáš Hudeček na Rádiu Impuls hovořil o dostavbě tunelu Blanka i o kartě Opencard. Jasně se vymezil vůči hnutí ANO jako proti uskupení, které slibuje nesplnitelné a pár slov řekl také k tomu, zda by napodruhé převzal primátorský řetěz.

Hudeček spustil v rádiu: Blanka je hotová, Opencard stabilní. Chci být znovu primátor
Foto: Hans Štembera
Popisek: V rámci volební kampaně TOP 09 odpovídal Tomáš Hudeček na dotazy občanů. Ti si mohli také zagrilovat

„Dneska je tunel Blanka úplně hotový, je úplně zaplacený, ale teď se ještě bezpečnostně testuje a bude otevřen v horizontu několika měsíců. Toto je nepochybně úspěch,“ uvedl ve svém vystoupení.

Následně se vyjádřil ke kartě Opencard a ubezpečoval Pražany, že dnes je systém karty zcela stabilní a do budoucna nedojde k žádnému problému s kartami lidí. Hovořil i o svém obvinění, které považuje za absurdní. Je obviněn z toho, že úmyslně zvýhodnil on a další radní firmu Haguess.

Zítra nebude krásně, varoval Hudeček

Jasně se vymezil i proti politickým konkurentům v hlavním městě. „V Praze vzniklo strašně moc stran, je to důsledek rozpadu ODS,“ podotkl primátor s tím, že slabost těchto hnutí voliči rozpoznají. Odmítl spolupráci s komunisty a vymezil se také proti hnutí ANO. „Pokud někdo slibuje, že vše jde snadno a zítra bude krásně, tak voliči snad poznají, že to není pravda,“ prohlásil na adresu hnutí Andreje Babiše.

Pokud by se znovu stal primátorem, pokračoval by v rozvíjení Prahy. Rozhodně už by si prý také převzal primátorský řetěz. To, že ho před rokem nepřevzal, považuje z dnešního pohledu za nerozvážnost, ale reagoval tak na slova některých opozičních politiků, že mu nejde o nic víc než o ten řetěz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…