Imigranti budou nadlidé. My jim budeme sloužit. VIDEO s divokou teorií, co prý plánuje EU

13.10.2016 12:14

O válce a o Rusku hovořil na litoměřickém odborném semináři velitel spolku Českoslovenští vojáci v záloze za mír Ivan Kratochvíl. Válka je dle jeho názoru pokračování politiky násilnými prostředky. Video s jeho projevem se masivně šíří na sociálních sítích.

Imigranti budou nadlidé. My jim budeme sloužit. VIDEO s divokou teorií, co prý plánuje EU
Foto: wikipedia
Popisek: Vlajka Islámského státu

„Když se potáhne na Rusa, kdo z vás bude ochoten tam poslat své děti?“ ptal se Kratochvíl. „Ne? Ale vždyť jsme v Evropské unii,“ podivil se. Následně zkonstatoval, že vojáci proti Rusku v Evropě nejsou. „Je to Islámský stát,“ zmínil. „Proto jsou tady vojáci Islámského státu,“ domnívá se.

S Ruskem podle jeho slov nepůjdou bojovat ani ukrajinští vojáci. „Lidi odsud utíkají do Čech, do Německa. Mobilizace se dělá tím způsobem, že chytí chlapa ve vlaku a odvezou ho do rekrutačního střediska. Takový voják bojovat nebude, raději zdrhne,“ myslí si. 

Kratochvíl následně vzpomenul na film Hvězdná pěchota, kde mimo jiné zaznívá, proč kdo šel do armády. „Já chci mít děti. Já chci dělat politiku. Já chci mít volební právo,“ zaznělo tam.

Anketa

Doporučujete Petru Pithartovi kandidovat na prezidenta?

5%
95%
hlasovalo: 5911 lidí

Následně si všímá toho, proč tedy přichází Islámský stát bojovat s Ruskem. „Slíbí se jim občanství EU. Budou nadlidé. Budou nám vládnout. A my budeme šťastní, budeme-li jim líbat nohy. S takovouto vizí oni proti Rusům půjdou. A budou bojovat jako lvi,“ zmínil Kratochvíl.

„To, že dělají bordel po Evropě, je jenom proto, aby se v nás upevnil pocit, že jsme občané druhé kategorie. Oni mají právo, my povinnosti,“ dodal v přítomnosti hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka či slovenského poslance strany SMER Luboše Blahy.

Dle jeho slov se ze společnosti vytratila odpovědnost. „Převedu-li to do dnešní doby, je nutné jít k volbám,“ zmínil například. „Jestli válka bude, nebo nebude, záleží jen na nás. Jestli řekneme: Dost. Volby, mítinky, demonstrace, petice... To je vše potřeba udělat, ale je to málo. Ti lidé, kteří se nahoře... Co udělají s tou peticí? Vytřou si zadek. Když budeme hulákat na náměstích, zavřou okna a pustí si muziku nahlas. Co je donutí, aby nás začali respektovat? Musí být přesvědčeni, že to myslíme vážně. Musí z nás cítit sílu,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…