Irácké uprchlíky v Británii ubytovali v luxusním domě: Budíček sirénou ve čtyři ráno k modlitbám, syn zarůstal plnovousem. Z toho, jak to dopadlo, mrazí

10.09.2016 16:10

Ve Velké Británii byl zadržen devatenáctiletý mladík, jenž přišel do země asi před osmi lety z Iráku. Když do země přijel, dostalo se jemu a jeho rodině takřka královského zacházení, žijí ve viktoriánském domě za 1,5 milionu liber. Před rokem si ale sousedé všimli, že mladík se začal chovat podivně. Nechal si narůst plnovous a začal chodit v bílém. Vše vyvrcholilo příjezdem policie.

Irácké uprchlíky v Británii ubytovali v luxusním domě: Budíček sirénou ve čtyři ráno k modlitbám, syn zarůstal plnovousem. Z toho, jak to dopadlo, mrazí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Velké Británie

„Devatenáctiletý Ali Esayed byl odvezen ze svého třípatrového domova v Kenningtonu poté, co policie rozrazila s pomocí beranidel dveře,“ píše server britského bulvárního deníku The Sun. Novináři dodávají, že jde o viktoriánský dům s pěti ložnicemi, v němž žil Ali Esayed se svými rodiči a dvěma sestrami ve věku 21 a 26 let.

Přibližně před rokem se mladík začal chovat zvláštně. Nechal si narůst plnovous a začal chodit v bílém oblečení. Podle informací sousedů navíc rodina používala takřka drastický budík v podobě sirény, aby se členové vzbudili ve čtyři hodiny ráno.

Esayedův otec byl vojákem v armádě iráckého diktátora Saddáma Husajna, ale v roce 1999 uprchl ze země. Jeho syn se do Británie dostal před osmy lety poté, co utekl z Mosulu. Mladý muž začal v Británii studovat na Walworth Academy, ale teď si pro něj přišli členové protiteroristické jednotky.

Stojí za pozornost, že obecní dům původně obývali squatteři, ale asi před pěti lety byl obecní dům zrekonstruován a stal se domovem rodiny migrantů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…