Italský hoteliér nabídl pomoc obětem zemětřesení. Zrušili mu profil a nadávají mu do rasistů, že raději nepomohl imigrantům

23.01.2017 22:06

Blogerka Monika Pilloni přinesla na svém blogu na serveru iDNES.cz text italských médií o podnikateli, který po zemětřesení, jež jeho zemi zastihlo, nabídl zdarma pohostinnost Italům. Dočkal se však prý za to nadávek a cenzury facebookového profilu.

Italský hoteliér nabídl pomoc obětem zemětřesení. Zrušili mu profil a nadávají mu do rasistů, že raději nepomohl imigrantům
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

„V Itálii, kde dominuje ‚politicky korektní‘, nikdo nemá právo se samostatně rozhodnout, komu pomoci. Pokud je solidarita zaměřená na cizince nebo údajné uprchlíky, navíc ještě za použití peněz daňových poplatníků, je hodna veřejné a institucionální chvály. Pokud je solidarita určena občanům narozeným ve vaší zemi, a dokonce zdarma, to si zaslouží urážky všeho druhu. Zastánci tolerance a svobody z vás udělají minimálně rasistu,“ poznamenává Pilloni. A to se právě stalo majiteli Agriclubu, který nabídl zdarma ubytování a stravu 25–30 obětem zemětřesení.

„Když se vláda rozhodla pomáhat pouze cizincům, musíme si pomoci sami. Díky, sdílejte prosím,“ napsal. Jeho příspěvek pak sdílely tisíce lidí. Facebook však, jak informuje Pilloni, toto solidární gesto zcenzuroval a zablokoval celý profil. Dočkal se i urážek. Jak však zkonstatoval, nějaký ten idiot se najde vždycky. „Já se o ně nestarám,“ podotkl prý se slovy, že rozdíl v zacházení mezi nově příchozími ciznci a Italy v utrpení se mu zdá zřejmé.

„Tak to teď funguje. Pokud se rozhodnete hostit údajného uprchlíka, který přijel do Itálie nelegálně, a tím financoval zločinecké organizace, uděláte něco dobrého, spravedlivého a ještě se ziskem. Pokud se rozhodnete pohostit Itala postiženého zemětřesením, a dokonce zadarmo, jste populisté, troglodyti, vyvrhelové a nelidové...,“ zakončila Pilloni.

Původní text ZDE.

Co je dnes vyžadováno od italských hoteliérů, a jakým způsobem, ukázal již na podzim zážitek majitele hotelu ze města Ficarolo v provincii Rovigo v Benátsku. Jak dokazuje i natočené video, osmdesátiletý muž byl ozbrojenými carabiniery přinucen ubytovat ve svém hotelu skupinu migrantů, třebaže se tomu vzpouzel a bránil hotel vlastním tělem. Za asistence policistů mu více než deset afroamerických migrantů proniklo do hotelové restaurace a velitel policistů mu následně suše oznámil, ať jim vydá klíče od pokojů, jinak si k jejich otevření povolají zámečníka.

V Česku na incident upozornil například server PravýProstor.cz. „Vládnoucí sebranku nezajímá, že hoteliér celý život tvrdě pracoval, aby ve stáří užíval vybudovaných hodnot, vždyť je to pro všechny multikulturní socialisty napříč EU ten živnostenský parazit, který beztak šidí na daních a jeho právo na soukromý majetek nikoho nezajímá. Vždyť se přece ‚páchá dobro‘!“ konstatuje server.

Původní text ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…